De kleuter in een betaalbaar voorjaarsoutfit van WE

Nog heel even wachten en dan mag hij ze écht aan… Ik hoor namelijk al een maand: “Mag ik de lekkere schoenen aan?”. Lekkere schoenen? Ja, mijn kleintjes lopen het liefst op sandalen of op regenlaarsjes. Of op blote voeten, kan ook. Maar de kleuter bedoelt met de ‘lekkere schoenen’ de sandalen van Shoesme. Dit keer gecombineerd met dit leuke betaalbare voorjaarsoutfit van WE.

WE

Is het een jeans, is het een sweatpants? Het is de Blue Ridge sweatpants met een denim look! Ik ben erg blij met de broeken van WE. Ze zitten mooi bij de smalle kleuter en ze zijn ook zeer betaalbaar. Tussen de € 24,99 en € 29,99

Deze skinny fit jog-jeans, ja skinny fit is regular fit bij mijn kleuter, is één van mijn favorieten. En ook die van hem, het draagt natuurlijk heel comfortabel en de jog pants is helemaal hip op het moment!

Net als de bloemenprint (€ 10,99) voor de boys. Daar moest hij wel heel even aan wennen. Toen ik hem dit shirt liet zien, zei hij nogal vragend “Bloemen???”. Maar door mijn enthousiaste reactie was hij vrijwel meteen overtuigd.

De stoere sandalen van Shoesme (€ 64,95 op schoenen moet je nooit bezuinigen) maken het outfit helemaal af. Nu de temperatuur nog even 10 graden omhoog…

Comments

  1. Lin mommysworld says

    onwijs leuk shirtje ook! ik had hem al gezien , mischien ga ik hem toch ook maar bestellen als ik hem nu zo weer zie ;-) ennn dat haar van je zoontje haha echt het had de mijne kunnen zijn echt exact hetzelfde kapsel kleur en ook zo vol! ik smeer het alleen vol met gel als we de deur uitgaan,. maar dit ziet er ook wel heel cute uit he. leuke blog trouwens!

  2. Madelon says

    Wat zijn ze leuk! Ik ben echt aan het wachten tot mijn zoontje groot genoeg is voor de kleren van WE ;)