Cool met HIP

Ik heb een heel cool zoontje, al zeg ik het zelf. Dat coole ventje is sinds kort ook helemaal hip. Hip door zijn coole uitstraling, uiteraard. Maar ook heel hip door zijn schoenen van… HIP!

Hip-Collage

Nieuwe schoenen die lekker zitten zijn altijd fijn. Maar nieuwe schoenen die lekker zitten en waar je ook nog hard op kunt rennen, zijn gemaakt voor mijn kleuter. Nieuwe schoenen waar mijn kleuter heel blij van wordt en er ook nog cool uitzien, die zijn gemaakt om een mama blij te maken.

HIP Shoestyle heeft het helemaal begrepen hoe wij, kleintjes en mama’s dat willen. We willen kwaliteit én een coole look.

De hippe sneakers hebben zo een fijn voetbed en een fijne pasvorm, daar worden serieuze meters op gemaakt. De sneaker lijkt op het eerste oog wat degelijk, maar door de coole details wordt het een uniek exemplaar. Een ander pluspunt is dat deze diepblauwe sneaker elk outfit zonder te vloeken afmaken kan.

Waar we ook heel blij mee zijn, zijn de ritjes aan de zijkanten. Mijn kleuter is namelijk wel heel cool, maar veters strikken kan hij nog niet. Dankzij de rits kan hij heel gemakkelijk zélfs zijn schoenen aan en uittrekken.

Deze leren sneakers van HIP (H1636) zijn online op verschillende plekken te bestellen voor € 109,95 voor meer informatie kijk je op Hipshoestyle.nl

Hip-sneakers

De rest van het outfit: baggy jog-jeans van de WE € 34,95 – De longsleeve van Kiabi €3,00

 

Previous ArticleNext Article