Lekker stoer Claesen’s

claesens broek

“Mam, mag ik een broek aan?”, vraagt mijn dochter uit het niets.
“Wat zeg je, een broek aan?”, reageer ik verbaasd.
“Ja ik wil een broek aan.”, antwoord mijn jongste in volle overtuiging.
“Dus je wilt een broek aan, met pijpen en zo”, check ik nog even voor de zekerheid.
“Ja, net als die gele met bloemen”, legt mijn dochter uit.

Ahhh, ik snap het! Net als het gave korte broekje van Claesen’s! “Maar het is nog geen zomer hoor, een korte broek vind ik nog wel een beetje fris nu.
“Doe dan maar een lange broek, dan ben ik lekker stoer”, zegt ze met haar meest stoere blik. 

Lekker stoer

Claesen’s heeft het voor elkaar gekregen, mijn dochter wil een broek aan! Ik heb er op zich nooit een probleem van gemaakt dat ze géén broek aan deed, jurkjes, rokjes een maillot of een legging, ik vond het allemaal prima. Maar dat ze nu voor de verandering een broek aan wil, vind ik ook wel lekker stoer.

Dat Claesen’s niet alleen onderbroeken in zijn collectie heeft, wisten we allang. Het afgelopen najaar heeft mijn kereltje het gerockt in een stoer houthakkers vest en mijn meisje hielt het warm in een heerlijke sweatjurk. Ook de zomercollectie zit weer vol met stoere hebbe-items. Van American Baseball look tot panterprint. Claesen’s weet het weer lekker stoer te brengen.

Girls Leaf print outfit

Maar mijn oog viel als eerst op de gele leaf print. Helaas greep ik net mis voor de jacket, maar gelukkig is de short ook om op te vreten. Hier ga ik mijn meisje de komende zomer heel wat in zien rond huppelen. Ik kan niet wachten!

achterkant claesens

claesens zomer

Het bomber baseball jasje wordt al volop gedragen. Het vest is nu nog een prima combinatie voor een outfit met korte mouwen en als straks het weer het toelaat, kan het zijn functie als zomerjasje vervullen. Een 100% katoenen jasje, uiteraard lekker stoer door de grijze lurex mouwen, de zwart/gouden contraststrepen en natuurlijk de grote gouden ’64’ print.

jasje claesens

achterkant vest claesens

claesens zomerjas

Wil je nog meer toffe en stoere items voor de komende zomer zien? Kijk dan even op de website Claesens.com

 

Previous ArticleNext Article