Budget, kwaliteit, maar vooral heel gaaf!

SONY DSC

ZARA en ik hebben een soort haat-liefde verhouding. Nou ja, van mijn kant dan. Sommige items vind ik echt om van te gruwen en dan valt de prijs ook nog vies tegen. En van sommige items word ik bijna wild. En blij, heel blij van het prijskaartje op het onwijs gave item.

Bijvoorbeeld deze tropical legging met papegaaien. Een echte eyecatcher van het outfit en dat voor maar € 8,95

Omdat de legging wat mij betreft de eyecatcher is, vind ik dat de rest van het outfit niet te schreeuwerig moet zijn. Het gele shirt € 4,95 oogt lekker zomers en past qua kleur perfect bij de legging. Het denim rokje € 16,95 oogt lekker rustig en over het algemeen vind ik dat denim overal mee gecombineerd kan worden.

ZARA

En dan de finishing touch, de schoenen! Bij kinderschoenen kies ik altijd graag voor kwaliteit, maar uiteraard moeten ze ook heel gaaf zijn. Deze zomerlaarsjes van Shoesme € 99,95 voldoen aan beide eisen. De kleur en de stijl matchen perfect bij het outfit.

Kortom: budget, kwaliteit, maar bovenal heel erg gaaf!

Comments

  1. Judith says

    Ik zei het al op IG geloof ik: echt een geweldige legging! Ik denk er aan om ‘m voor m’n zoontje te kopen, maar dat gaat misschien te ver?! Het shirt en rokje staan er ook erg tof bij. Big like voor deze outfit :D