Braqeez jongensschoenen, neutraal, speciaal, kwaliteit

Vaak kiezen we kinderschoenen uit op een neutrale uitstraling. Dat is handig, want dan past menig outfit bij de kinderschoenen van je kleintje en hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken. Zeker bij jongensschoenen is dat handig, want als ze eenmaal een paar kinderschoenen hebben ingelopen, kiezen ze vaak steeds voor dezelfde.

Maar wij moeders willen geen dertien in een dozijn. Van die schoenen die al door de helft van de klas gedragen worden. Nee, we willen toch ook iets speciaals, iets stoers en als het niet teveel gevraagd is, ook een beetje kwaliteit graag.

zijkant braqeez jongensschoenen

We kwamen terecht bij de jongensschoenen van Braqeez. Deze jongensschoenen met kompas op de zijkant lijken speciaal te zijn gemaakt voor kleine wereldontdekkers.

braqeez

Neutrale uitstraling: De congackleurige jongensschoenen van Braqeez passen bij vrijwel elk outfit. Check.

Iets speciaals: De combinatie van donkerblauw en congackleur maakt de de jongensschoenen verre van saai maar juist speciaal. Check.

Stoer: Sterker nog, ze zijn onwijs stoer als je het mij vraagt. Check.

Kwaliteit: Rennen, ravotten, bomenklimmen. Jongensschoenen moeten tegen een stootje kunnen en dienen te beschikken over een zekere kwaliteit. De kinderschoenen van Braqeez zijn gemaakt van stevig leder en hebben een comfortabel voetbed. En deze schoenen hebben ook rubberen neuzen, absoluut een must voor kleuterventjes die graag op hun knieën spelen. Check.

braqeez jongensschoen

braqeez jongensschoenen

Kinderschoenen met een neutrale uitstraling, stoer, kwaliteit en geen dertien in een dozijn? Ik heb ze gevonden! Maar nu moeten jullie ze niet massaal gaan bestellen…

Kijk op Braqeez.nl voor nog veel meer gave jongensschoenen.

Previous ArticleNext Article