Boys will be Vintage Cowboys!

Sjeez, wat is het koud buiten! We krijgen ook niet even de kans om geleidelijk te wennen aan de kou. Nee, we worden meteen in onze winterjassen geduwd en als ik de weersvoorspellingen moet geloven, kunnen de snowboots ook al uit de kast getrokken worden.

Gelukkig was ik voor mijn kleintjes al wel een beetje voorbereid. Zo ligt er bijvoorbeeld een heerlijk warme sweater van Vintage Cowboys klaar voor mijn kleuter. De trui is niet alleen heerlijk warm, hij is ook heel gaaf! Kijk maar.

SONY DSC

Vintage Cowboys denkt na bij het ontwerpen van hun collecties. Wat willen jongens? Straaljagers, lasso’s, stierenkoppen, cactussen, adelaars en indianen. En dan geen schreeuwende teksten die de boys zelf niet kunnen lezen of begrijpen, maar kleuren en prints waar jongens weg van zijn.

SONY DSC

En ik kan niet anders zeggen dat het mijn eigen country boy fantastisch staat! De trui heeft een mooie pasvorm, ook voor smalle ventjes, een uitstekende kwaliteit van materialen én, zoals je van een wintertrui verwacht, een heerlijk warme body.

SONY DSC

Wat ik zo gaaf vind aan dit fijne merk, het is met de hand of in zeer kleine oplages in Nederland gemaakt. Geen overproductie en geen verspilling dus, maar een uniek exemplaar waar niet de helft van het schoolplein in loopt. Én evengoed geen overdreven hoge, maar wel een eerlijke prijs. Zoals deze sweater: € 39,95

SONY DSC

Over Vintage Cowboys

Jongensmoeder Jeanine van Zuijlen ontdekte dat de meeste blousjes voor kinderen gebaseerd zijn op casual overhemden voor volwassenen. Zij en haar zonen waren het erover eens: deze kleding was saai. Met haar kledinglabel Vintage Cowboys speelt zij in op de wensen van kinderen. Het eigenzinnige jongenslabel staat voor vrolijke kleding met superleuke prints waar jongens heerlijk in kunnen ravotten. Want we weten inmiddels: Boys will be (Vintage Cow)boys

 

Previous ArticleNext Article