Als de kat van huis is, speelt de peuter met Lego

Mijn peuter heeft het maar zwaar als jongste van drie. Buiten dat ze alle afdankertjes naar zich toegeschoven krijgt, wordt ze ook vriendelijk verzocht om van het speelgoed van broer en zus af te blijven. Zodra de peuter de kamer binnen wandelt, zien de 7-jarige en de kleuter dat als een megasaurus rex die heeft leren spelen op een sloperij en een graffitispuiter die losgaat op het Colosseum.

Gelukkig voor de peuter zitten haar broer en zus het gros van de tijd op school en duikt zij als een ekster op al het kostbare speelgoed van haar twee voorgangers.

Onder dat kostbare speelgoed valt onder andere de flinke collectie Lego Friends van haar zus. Een collectie waar ik als moeder jaloers op ben. (Handig hoor, zo een dochter waar je je eigen speelgoedwensen op kunt projecteren). En zo spelen wij samen hele dagen met het Lego Friends.

Lego-toerbus-review

Onlangs werd de Lego Friends Toerbus aan de collectie toegevoegd. De toerbus is van popster Liv en bevat alles wat de beroemde popster nodig heeft. Via de achterklep kom je in een kleine badkamer. In het woongedeelte is er ruimte om te chillen en karaoke te zingen. En de bus is, dankzij een handig uitschijfssysteem, zelfs voorzien van een podium. Zo is een spontaan optreden zo georganiseerd. U leest, wij hebben ons (stiekem) kostelijk vermaakt.

Naast de toerbus staan er nog een paar andere sets van Lego Friends hoog op mijn, uuhhh mijn dochters verlanglijstje. Misschien moeten we de Sint maar even lief aankijken.

emma-huis-lego-friends
Zo staat Emma’s Huis nog op ons verlanglijstje. € 59,95 – Bestellen >>
Lego-friends-popster-podium
Bij een toerbus van een popster, hoort natuurlijk ook een Popster Podium. € 46,99 – Bestellen >>
hotel-lego-friends
Dit pakket is zo groot dat het een soort ultieme Lego-droom is. € 99,95 (aanbieding) – Bestellen >>
luchtballon-legofriends
En als laatste een iets toegankelijkere, de Heartlake luchtballon. € 32,99 – Bestellen >>

Previous ArticleNext Article