5x de leukste Netflix carnaval-outfits voor je kleintje

1. De Avonturen van de Gelaarsde Kat
De nieuwste Netflix Original slaat hier in huis goed aan. Een extra feestje was het dus toen het leuke pakket van Netflix met een heus Gelaarsde Kat outfit binnenkwam. Alledrie de kleintjes wilde meteen in de laarzen stappen en namen alledrie de rol aan. Ieder op zijn eigen manier. De peuter zet meteen haar kitty-ogen op, de kleuter voelt zich meteen een katachtige vechtersbaas en de zesjarige is opeens voor niemand meer bang.

gelaarsde-kat

Het outfit is heel simpel zelf samen te stellen. Een hoed, een gele veer, een zwaard, laarzen, een poezen masker en een poezenstaart en voila!

2. E.T. the Extra-Terrestrial

 

Ahh, dit is toch wel één van mijn favorieten! En hoe simpel? Rood vest met capuchon, een fietsje en E.T. himself even scoren op marktplaats.

3. Frozen
Hij blijft populair, zeker als verkleedoutfit deze Carnaval. De Anna en Elsa jurken kun je inmiddels ook op elke hoek van de straat kopen, maar je kunt ook zelf aan de slag (zonder over naai-talent te beschikken).

 

Een aantal zijn je voorgegaan en hebben het volledig voor je uitgeschreven. Dat ga ik dus niet doen, hier zijn de linkjes:

Kristoff  kostuum
Olaf kostuum
Anna en Elsa cape

4. Turbo FAST
Hyperactieve slakken… Ha! Die heb ik ook in huis. Qua gedrag dan, het outfit wordt iets ingewikkelder.

Want om het outfit te maken, dien je toch over enig haaktalent of naaitalent te beschikken. De derde slak-afbeelding is misschien geen echte turbo, maar hij is wel heel leuk en iets gemakkelijker te maken. Uitgebreide uitleg vind je hier.

5. All Hail King Julien
Als er iemand van een feestje houdt, dan is het wel King Julien. Perfecte combinatie met Carnaval dus! Alleen dat outfit… Die kun je het beste gewoon op Ebay scoren. (Geldt ook voor de andere madagascar-karakters).

king-julien-outfit

Previous ArticleNext Article

1 Comment