4 Funky Flavours

Ook al lijkt de zomer nu eindelijk te zijn begonnen, toch zie ik de wintercollecties op vele sites alweer tevoorschijn komen. Zo ook de wintercollectie van 4FunkyFlavours, een collectie om verliefd op te worden! Dat hebben ze weer goed gedaan bij 4FunkyFlavours. Uiteraard voor de meisjes geweldige rokjes! Sowieso is de strokenrok altijd een hit hier, maar ik vind de rechte rokjes met grote knopen ook om op te vreten! Leuke prints zoals ‘Falling in Love Again’ of  ‘Jar of Hearts’ zijn uitstekend te combineren met de longsleeves die beschikken over een stoere strik.

Ook voor de jongens zijn er een aantal stoere vesten en longsleeves in de collectie. Zoals de mooie kwaliteit trui ‘Inside out’ en de longsleeve ‘Blue Lines’ is erg naar mijn smaak!

Een deel van deze fijne collectie kun je shoppen bij Lovepeacejoy.nl En speciaal voor de lezers van ‘Voor mijn kleintje’ geeft Love Peace & Joy maar liefst 15% korting op de nieuwe collectie van 4FunkyFlavours. Gebruik hiervoor de kortingscode: 4ffnieuw

De code is geldig t/m 31-08-2012

Profiteren dus!

Pin It
Previous ArticleNext Article