Review one2track; het gps tracker kinderhorloge

kind

Nog niet zo heel lang geleden las ik bij de consumentenbond iets over onveilige gps kinderhorloges, in de zin dat de gps tracker kinderhorloges gemakkelijk te hacken zouden zijn. Het zou hier gaan om toestellen die rechtstreeks van de Chinese markt komen en werken met een app genaamd SeTracker. Het mooie is dat er direct discussies over het nut van dit soort producten ontstaan. Waarom zou je je kind überhaupt willen tracken? 

Voor ons uitgelezen kans om eens het nut van zo’n gps horloge te reviewen. Uiteraard kozen wij voor een betrouwbare Nederlandse partij die claimt haar beveiliging wel gewoon op orde te hebben. Het gps horloge van one2track (model Connect Touch)

De kenmerken van het one2track gps kinderhorloge ‘Connect Touch’

Bron: website van one2track

 • Voor kinderen vanaf 6 jaar
 • 3 weg positionering; GPS/GPRS/WIFI
 • Fullcolor LED Touchscreen
 • Minimale polsmaat: 10 cm
 • Afmeting behuizing: 45x35x15mm (LXBXD)
 • Nederlandse app & online platform
 • Plug en Play inclusief prepaid Simkaart

Waarom een gps tracker kinderhorloge?

De hoofdreden om een gps tracker kinderhorloge te bestellen is om te kunnen traceren waar je kind is. Moet je altijd maar weten waar je kind is dan? Wat is er mis met een beetje privacy van het kind? Mijn antwoord is nee, ik hoef heus niet te weten waar mijn kind zich altijd precies bevindt. Ik maak afspraken met mijn kinderen, oftewel ik baker het gebied waar mijn kinderen mogen spelen af. Dat is meteen ook de reden dat ik niet de hele dag op de app van het gps tracker kinderhorloge zal gaan staren. Maar op het moment dat ik iets nodig heb van mijn kinderen, bijvoorbeeld dat ze binnen moeten komen omdat het eten klaar is, is zo’n gps tracker kinderhorloge verrekte handig om je kind snel te kunnen traceren. En door de functie waarmee ik mijn kind kan bellen of een tekstje kan sturen, is een gps tracker kinderhorloge echt een uitkomst, aangezien ik mijn kinderen (5 – 6 – 9) nog echt geen mobiele telefoon meegeef op straat.

Bestel hier een GPS tracker voor je kind >>

gps kinderhorloge review

review kinderhorloge gps

Het gps kinderhorloge installeren

De review begint met het installeren van het gps kinderhorloge. Het installeren is goed te doen, mits je oplettend de instructies volgt. Wanneer je even niet oplet, raak je al snel de kluts kwijt. Geen klusje dus, dat je met drie om aandacht vragende kinderen om je heen moet doen.
Het installeren van het gps kinderhorloge begint met het opladen van het kinderhorloge en het downloaden van de one2track app. Voor het installeren van de simkaart, installeer je een andere app op je telefoon, de one2mobile app. In deze app kun je uiteindelijk de tegoeden zien en de simkaart opwaarderen. Je moet deze twee installaties dus even los van elkaar zien.

Wat zijn de belangrijkste functies van het one2track gps tracker kinderhorloge?

Voor ons zijn dat de drie functies: bellen, berichtjes sturen en de mogelijkheid om het kind te kunnen traceren (gps). Dat mijn kinderen het een interessant apparaat vinden, blijkt wel uit het gekibbel wie als eerst het gps tracker kinderhorloge mag proberen. Ik ben er dan ook nog steeds niet uit voor wie ik het gps kinderhorloge nou het meest nuttig vind. Mijn oudste dochter is negen en voor haar zou een mobieltje uitkomst bieden, wanneer ze bijvoorbeeld ergens spelen wil en dat even vlug aan mij moet melden. Maar zoals ik eerder al zei, ik wil haar nog niet de straat opsturen met een mobiel op zak. De mogelijkheid om te kunnen bellen met het horloge is daarom erg nuttig, je kunt 10 telefoonnummers in het kinderhorloge zetten. Echter kwamen we er al wel snel achter dat het beltegoed er snel doorheen gejaagd wordt. Alleen bellen bij belangrijke mededelingen dus! Voor mijn zesjarige vind ik het een fijn apparaat omdat je door de gps even snel kunt zien waar hij uithangt. En voor beiden is het ideaal om ze gemakkelijk terug te roepen, door te bellen of een tekstberichtje te sturen, omdat bijvoorbeeld het eten klaar is.

De (extra) kosten van het gps tracker kinderhorloge

Om het gps kinderhorloge goed te laten functioneren, moet je ervoor zorgen dat er ook tegoed opstaat voor data, bel- en sms bundels. Het tarief voor bellen is € 0,0048 per seconde, data/internet kost € 0,15 per MB en een SMS kost € 0,20. Het opwaarderen van het tegoed doe je in de one2mobile app, daar kun je afhankelijk van je eigen wensen, uit verschillende bundels kiezen. De laagste bundel is € 5,-. Deze bundels hebben een geldigheid van 180 dagen dus zorg wel dat je niet teveel in 1x opwaardeert.

Nadelen van de gps tracker kinderhorloge

Door deze review ervaren we ook een aantal nadelen met het one2track gps tracker kinderhorloge. Eén daarvan is dat het besturingssysteem (display) van het kinderhorloge Engels is en daardoor iets lastiger om de functies te leren voor de kinderen. Een ander nadeel, maar dat ligt meer aan ons, is dat we regelmatig vergeten om het kinderhorloge op te laden.  De standby tijd is ongeveer 40 uur, het gps kinderhorloge moet dus regelmatig aan de lader hangen. Ook duurde het even voordat we er achter kwamen dat het beltegoed op was, hier kregen we geen berichtje van, wat waarschijnlijk kwam doordat we de simkaart nog niet geregistreerd hadden
One2mobile verstuurd namelijk automatische E-mails met meldingen dat het beltegoed nagenoeg opgebruikt is.

Bestel hier een GPS tracker voor je kind >>

Voordelen van de gps tracker kinderhorloge

Naast de al in deze review genoemde voordelen, vind ik onder andere de berichtenservice ideaal! Wanneer het kind het gps kinderhorloge afdoet, krijg je daar een melding van. Zo kun je direct even gaan checken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Het model van onze review is spatwaterdicht, wel zo handig wanneer ze onverwacht een regenbui op hun hoofd krijgen. En mijn negenjarige beoordeelde het gps kinderhologe als ‘écht een gaaf ding’, oftewel een mobieltje kunnen we nog even uitstellen.

Een one2track gps kinderhorloge winnen!

Ik ben dik tevreden met het one2track gps kinderhorloge en daarom vind ik het ook heel tof dat we er één weg mogen geven! Een super cadeau voor 5 december, of voor onder de kerstboom als je het mij vraagt. Om kans te maken op de one2track Connect Touch laat je hieronder, of op de Facebookpagina van Voormijnkleintje.nl een berichtje achter met de gewenste kleur van het horloge.

Meer info over de gps kinderhorloges van one2track vind je hier.

Previous ArticleNext Article

49 Comments

 1. Ik doe erg graag mee voor mijn zoon, een zwarte lijkt mij het handigst qua kleur

 2. Wij twijfelen al langer over de aanschaf van dit horloge en zouden hem dolgraag winnen voor onze boy van net 7 zodat hij toch vaker buiten kan spelen zonder papa of Mama om hem heen. We wonen op een appartement en hebben dus geen overzicht op de speelplaatsen als we er zelf niet zijn. Dmv het horloge kunnen wij zien waar hij is als we ongerust zijn, en hij kan zorgeloos buiten spelen.

 3. Aangezien jij ook een moeder bent met een kindje met epilepsie snap je misschien mijn wens wel.
  Zou zo graag zo een horloge willen winnen zodat ik stap voor stap Dax ook buiten durf te laten spelen.
  De grote aanvallen lijken onder controle maar ik vind het toch heel eng om hem “los” te laten.
  Misschien lukt het me zo….als ik beetje mee kan gluren waar hij is. Contact met elkaar kan opnemen.
  Hij is pas 5 dus mobiel mee is niet aan de orde.

  Denk dat mijn zoon hem ook vooral heel stoer vindt !

  Groetjes Kaat

 4. Wat een handig, gaaf ding! Ik doe graag mee en ga het liefst voor de roze variant!

 5. Lijkt me geweldig voor onze kleine mad die groter word. Hij is nu bijna zes en gaat steeds meer naar buiten.

 6. Onze zoon zou heel erg blij worden van dit horloge in de kleur zwart! Wij wonen buitenaf en het zou hem en ons een veiliger gevoel geven als hij op de fiets naar zijn vriendjes of school gaat.

 7. Doe heel graag mee voor mijn dochter. Kleur Roze.
  Ze is 7 jaar en vind jaar te jong voor een telefoon. Met de one2track wordt het loslaten mij gemakkelijker gemaakt. En kan ik haar met een gerust hart loslaten.

 8. Mijn dochter van 8 wil graag lekker buitenspelen. Nu is onze wijk redelijk groot en kan ze dus overal zijn. Omdat ik slecht te been ben is het op zoek gaan naar haar als er wat is, erg lastig. Ik vind haar nog te klein voor een telefoon. Dit horloge zou mij een veilig gevoel bieden omdat ze dan toch bereikbaar is voor mij.
  Ik zou hem dus heel graag willen winnen voor haar.

 9. Ja! Dat zou echt super handig zijn! De jongens zijn soms spoorloos met dat lekkere buiten spelen! Zwart of blauw… eigenlijk is elke jongenskleur prima

 10. Lijkt mij ook erg fijn & geruststellend. Zou graag een blauwe variant ontvangen 🙂

 11. Ik ben een mama die er nogal van houdt alles onder controle te houden…
  De gpskinderhorloge zou dan ook ideaal zijn voor mijn gemoedsrust…
  Een zwarte of blauwe horloge zou mijn petatje het leukst vinden. Nu duimen maar zodat mama gerust kan zijn 🙂

 12. Ik doe heel graag mee. Voor mijn dochter Anna! Zij wordt 5 januari 6jaar. Zwart zal ze mooi vinden.

 13. Heel graag win ik een zwart horloge voor mijn 3 kids (6-6-8 jaar). Dit maakt het los laten misschien net ietsje makkelijker.

 14. Ik maak graag kans op een blauwe voor onslze zoon Sil. Fijn deze review. Handig om te weten waar je op moet letten.

 15. Alles draait om tijd in het leven.
  Dat is nu eenmaal een vast gegeven.
  Hoe kan onze zoon Bas bijvoorbeeld weten
  wanneer het tijd is om te eten?
  Misschien dat z’n maag dan knort,
  zodat hij eraan herinnerd word.
  Maar ja, dat is een wilde gok.
  Hij kan beter kijken op een klok,
  Het word tijd dat ik voor hem om een horloge ga(at),
  want hij komt regelmatig veel te laat.
  En als ik hem dan nog niet kan vinden,
  hoef ik mezelf niet meer op te winden.
  Dan is het tijd voor ’t horloge voor traceer-actie,
  vandaar mijn positieve reactie…
  Daarom hoop ik deze prijs te winnen,
  dan kan alles tenminste op tijd beginnen..
  (gewenste kleur blauw)

 16. Dat zou erg goed van pas komen voor onze dochter van 7. Ze is gek op de kleur roze! Wij doen een poging voor deze kleur!

 17. Wat een tof ding. Ik doe graag mee voor een roze exemplaar voor de oudste dochter.

 18. Deze mooie actie overslaan kan niet. Wij doen graag mee voor dit geweldige horloge, Naar mijn mening een veel beter alternatief voor een mobieltje. Mn zoon zou het fantastisch vinden om alleen de wijk te gaan verkennen. Maar mn hartslag stijgt al als ik eraan denk om hem zonder enige houvast naar het speeltuintje op de hoek te laten gaan. Ik kies voor zwart, blijft mn haar ook iets langer zwart met dit horloge haha

 19. Waaaauuwww ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 8. Zijn beste vriendje heeft al zo’n horloge en nu ik gezien heb hoe dat werkt zou ik dat natuurlijk ook heel graag willen voor mijn zoon en hoe geweldig is het als ik er een zou winnen. Na het lezen van deze review ben ik helemaal overtuigd. Ik ga heel hard duimen voor de kleur zwart! En wie weet kan mijn avonturier binnenkort lekker op stap en heb ik een geruster hart.

 20. Super graag een zwarte voor mijn zoontje die binnenkort voor het eerst alleen naar buiten mag 🙂 🙂

 21. Deze zou ik super graag winnen voor mijn jongens! Vooral de oudste wil graag al wat verder de buurt in als hij gaat buiten spelen. Lijkt me super handig om op die manier contact te houden en te zien waar hij is!

 22. Dit zou een geweldig kado zijn voor onze 9-jarige die graag buiten vertoeft en eigenlijk ook wel graag een mobieltje zou willen hebben…. Kleur zwart graag

 23. Wat gaaf!!
  Zou hem graag in het zwart willen Winnen voor mijn zoon!
  Nooit meer ongerust en hij niet meer te laat thuis

 24. Ik zou er graag 1 winnen voor mijn zoontje hij heeft Adhd en autisme en loopt vaak weg en dan moeten we hem zoeken
  Met dit horloge kunnen we hem veilig volgen en weer oppikken een horloge houd hij zeker om dat vind hij erg gaaf en mooi. Dus doe graag mee voor deze voor ons nuttige maar kostbare prijs ❤️

 25. Jaaaaa ik zou de horloge graag winnen voor mijn zoontje
  Een Zwarte graag

 26. Wat een gave winactie! Mijn zoontje is bijna jarig en wordt dan 6 jaar. Dit is dan een perfect verjaardagscadeau.. Daarnaast is hij nu aan het leren klokkijken en waren we al enigszins van plan hem een horloge cadeau te doen! 😀
  Een blauwe…

 27. Als de actie er nog is dan doe ik graag mee voor me zoontje van 7. Klok lezen is erg lastig voor hem en dacht misschien is deze wel ideaal!!! Heel graag en de kleur voor hem het liefste groen maar weet niet of dat kan. Maakt niet uit als zolang het geen roze is denk ik.

  Mvg Daniëlle Oldenbeuving

 28. Ik zou heel graag zo’n leuk horloge willen winnen! Zwart is prima!

 29. Onze zoon van 6 jaar gaat er graag op uit. Helaas de tijd waarin we nu leven zit ik niet op me gemak thuis. Met deze horloge, die we graag in het zwart zouden willen, zou er een zorg minder zijn als hij buiten speelt.

 30. Ik zou deze heel graag willen winnen in het zwart!
  Lijkt me een super mooi product. Na het lezen van dit stuk ben ik er heel nieuwsgierig naar geworden, ik denk dat het echt iets is voor onze oudste.
  Ik doe mee voor de kleur zwart 🙂

 31. Zo’n horloge lijkt mij de uitkomst voor mijn zoontje. Hij is nu vijf en heeft een bepaalde diagnose gekregen waardoor wij een beetje huiverig zijn om hem zelfstandig buiten de poort te laten. Niet lang geleden was hij “met een vriendje” op een camping waar we op visite waren mee gegaan. Ons hart zat in onze keel toe hij niet meer op de speelplaats was.
  Hij lijkt mij dan ook super om een blauwe of zwarte voor hem, en vooral Ons, te hebben. Dan kunnen we hem met een geruster hart wat meer vrijheid beiden.

 32. Jaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg Voor mijn kleintje <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ohhh ik wil natuurlijk hééééééél graag kans maken op deze supermooie en handige GPS one2track horloge voor dochterlief, TE GEK 😀 Ohhh in deze tijd is deze echt onmisbaar… hoe leuk zou het zijn om altijd te kunnen weten waar ons meisje uithangt.. en ook nog eens met haar via deze weg kunnen communiceren… WAUW! Dit zou echt "het" perfecte cadeau voor onder de boom zijn, SPANNEND!

 33. Dit is echt helemaal TOP zeg Voor mijn kleintje (y) wat een te gekke One2Track GPS horloge gaan jullie weggeven, WOW! Ik wil natuurlijk heel graag kans maken voor mijn kleine meid 😀 dit GPS horloge zou elk kind om moeten hebben.. zeker in deze tijd.. hoe veilig is dat! ik ga natuurlijk voor roze voor mijn kleine meid.. hopelijk mag ik haar verrassen… spannend! ik doe mee! Nu maar heel hard duimen en hopen… wie niet waagt, wie niet wint…

 34. Zou hem graag winnen voor onze zoon. Door zijn autisme en spraaktaal problematiek – vind ik het fijn als hij in nood kan bellen. Of als wij willen weten waar hij is in de taxi.

 35. Als ik nog niet te laat ben om mee te doen, waag ik ook graag een kansje.
  Mijn zoon van 7 jaar wil graag met vriendjes uit de buurt spelen, maar ik vind het dan toch wel een veilig gevoel dat ik hem kan bereiken en toch een beetje in de gaten kan houden. En zelf zal hij het superstoer vinden zo’n horloge!

 36. Zo!! Ik heb nog al een aardige avonturier in spee!! En zou me 10x veiliger voelen als hij dit horloge om had

 37. Jaaaa! Wat een superding. Ik doe graag mee voor mijn twee mannen. De zwarte zullen ze mooi vinden, net als die van pappa 😉

 38. Dit zou geweldig zijn voor mijn neefje Benjamin. Hij heeft het syndroom van down en wil nog wel eens stiekum weglopen uit huis,met gevolg dan we dan echt moeten zoeken waar hij is. Gelukkig wel steeds gevo den maar dit zou echt een uitkomtst zijn voor zijn ouders broers en zusjes!

 39. Wauw, wat zou het geweldig zijn om deze te winnen.
  Mijn zoontje van 12 heeft het downsyndroom en wil vaak , net als zijn jongere broer van 9 buiten spelen.
  Hij kan echter niet praten en zich dus ook niet verstaanbaar maken naar andere mensen toe.
  Dit horloge lijkt me de uitkomst om te zien waar hij is , en dat ik hem mobiel ook kan ondersteunen als hij de weg even kwijt is.
  Een mobiele telefoon is geen uitkomst aangezien hij deze op de eerst beste plek neerlegt, en vergeet mee te nemen ..
  Wij duimen onwijs voor dit horloge, zodat mijn zoon langzaamaan de zelfstandigheid kan krijgen die hij verdient .