Paasbingo printen! Leuk alternatief voor eieren zoeken

Zit de paasbrunch achter de kiezen? Zijn alle paaseieren gevonden? Dan wordt het hoog tijd voor een leuk spelletje paasbingo!

Bingo is een ideaal spelletje wanneer je de paasdagen met familie of vrienden viert! Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk om met je gezin te spelen. Hoe dan ook, paasbingo een is super makkelijk spelletje om kinderen mee te vermaken. Zeker tijdens de paasdagen. Dan is dit spel een mooie manier om de kleintjes na het eieren zoeken weer even rustig te krijgen.

paasbingo

Paasbingo printen

Wanneer je de bingo hebt uitgeprint, knip je de 36 kaartjes met de Pasen symbolen uit. Deze hussel je goed door elkaar.

Als je de bingo gaat spelen, geef je ieder kind een eigen bingo kaart en vervolgens pak je steeds een kaartje van de paassymbolen kaartjes. De kinderen kijken of ze het symbool, in de juiste kleur, op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste alle symbolen weg heeft gestreept, heeft bingo!

Bij deze bingo ontvang je zes unieke bingokaarten. Speel je de paasbingo met een grotere groep, maak dan teams.

Bedrag € -
paas bingo

Ook leuk: spelletjes voor om eieren te zoeken met Pasen.

Bingo goed voor de ontwikkeling?

Wist je dat bingo spelen goed is voor de ontwikkeling van kinderen? Met bingo moeten kinderen goed opletten en aandachtig luisteren. En vervolgens moeten ze natuurlijk op zoek gaan naar de bijbehorende plaatjes op hun bingokaart. Hiermee stimuleer je bijvoorbeeld de concentratie en aandacht.

Daarnaast is het een leuke sociale en interactieve manier van spelen. Dus het is zeker de moeite waard om tijdens de paasdagen een lekker potje paasbingo te spelen.

Previous ArticleNext Article