Meester en juf cadeautjes, met b(l)oeiende tekstjes

juf meester

Het afgelopen jaar is het ons weer eens meer dan duidelijk geworden dat we niet zonder leerkrachten kunnen. Ik had in ieder geval de laatste lockdown niet zonder hen doorgekomen. Lesgeven aan welke leeftijdsgroep dan ook, kleuters, kinderen en tieners, het is een uitdagende taak die de meesten van ons uit de weg gaan. Maar iedere ochtend zaten ze weer vol enthousiasme, geduld en kennis klaar om mijn kinderen online te begeleiden. Over het hele schooljaar gezien was dat (gelukkig) niet alleen thuis, ook in het klaslokaal hebben ze de kinderen er weer doorheen getrokken. Nu het schooljaar ten einde loopt, is het dan ook niet meer dan gepast om de juffen en meesters onze waardering te tonen. 

Maar goed, wat voor cadeautje geef je aan de juf of meester? Inmiddels hebben ze al wel meer dan genoeg mokken in hun kast staan en dertig doosjes bonbons is wellicht ietwat teveel van het goede. Dus ging ik op zoek naar een origineel bedankje voor de juf of meester. Ik kwam bij Tuindreef terecht die een origineel aanbod aan (tuin)vriendelijke bedankjes met zaden heeft. En het mooie van zaadjes is, je kunt er niet genoeg van hebben én je kunt er leuke b(l)oeiende tekstjes bij bedenken!

Bedank tekstje voor juf of meester

‘Dank je wel dat je me hebt laten groeien’, dit is wel de meest pakkende tekst bij een zaden cadeautje voor een meester of juf. ‘Het was weer een b(l)oeiend jaar’, vind ik ook wel een originele tekst en ‘alles wat aandacht krijgt groeit’, is natuurlijk ook heel passend bij een zaden cadeautje voor de meester of juf.

meester juf bedankje

cadeautje einde schooljaar

Als bedankje kun je bij Tuindreef zaden in een linnenzakje combineren met een mooi handgeletterd kaartje. Daarnaast kun je natuurlijk altijd nog een extra kaartje aan het bedankje toevoegen voor een persoonlijke tekst.

cadeautje einde schooljaar

juf meester cadeautje

Bloemen versus zaden

Van bloemetjes wordt iedereen vrolijk. Nu denk je misschien, waarom geef je de juf of meester dan niet gewoon een bos bloemen? Uit ervaring weet ik inmiddels dat een meester of juf na een druk schooljaar meestal direct van een welverdiende zomervakantie gaat genieten. En dat is natuurlijk best zonde van zo’n verse bos bloemen. Met zaadjes heb je dat probleem niet, deze kunnen ze namelijk op hun eigen tijd zaaien. De zaden in een kraft zakje zijn ook erg leuk om te geven. Zeker wanneer je een passende tekst combineert met het zaadje. In een zakje met de tekst ‘vergeet me niet’ zitten natuurlijk zaadjes voor ‘vergeet me nietjes’. En op een zakje met zonnebloempitten schrijf je bijvoorbeeld ‘ik wens u een zonnige zomervakantie’.

cadeau meester juf

cadeautje meester juf

Wat je de meester of juf aan het einde van het schooljaar dan ook wil vertellen, door het te geven met leuk verpakte zaadjes, zal je b(l)oeiende tekstje zeker aankomen.


bedankje schooljaar

Previous ArticleNext Article