Halloween bingo om zelf te printen

halloween bingo

De nachten zijn weer langer langer en de pompoenen zijn uitgehold. Dat kan maar één ding betekenen: Halloween staat voor de deur! Als je op zoek bent naar een leuke en kindvriendelijke activiteit om de Halloween-sfeer in huis te brengen, dan hebben we iets leuks voor je, namelijk Halloween bingo!

Halloween bingo is een fantastische manier om kinderen in de stemming te krijgen voor dit spookachtig feest. Het is een eenvoudig en vermakelijk spel dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt het spel gewoon thuis spelen of tijdens een halloweenfeestje. Het spel zit in ieder geval vol met griezelige, maar leuke afbeeldingen die de Halloween-sfeer in je huis brengen.

halloween bingo
halloween bingo

Halloween bingo spelen

Om deze bingo te spelen heb je niet heel veel nodig. Alleen maar deze Halloween bingo kaarten en natuurlijk de symbolen. Verder heb je een spelleider nodig, dus iemand die één voor één een symbool pakt en aan iedereen laat zien. En natuurlijk een aantal spelers!

Zorg er dan ook nog voor dat je de ruimte gezellig en griezelig maakt. Steek wat kaarsen aan, versier de tafel met herfstbladeren en zet wat enge muziek op de achtergrond. En zo heb je een ultieme Halloween activiteit.

Het spelen van Halloween bingo is net zo eenvoudig als het spelen van het traditionele spel.

  1. Geef elke speler een Halloween bingo kaart en een stift. Wat ook leuk is is een handvol snoepjes om de vakjes op de kaart te bedekken.
  2. Kies een spelleider om willekeurig de symbolen kaartjes te trekken.
  3. Als een speler een symbool op zijn kaart heeft dat overeenkomt met wat de spelleider noemt, streept hij het symbool op zijn kaart door. In geval van snoepjes legt hij een snoepje op het vakje.
  4. De eerste speler die een rij horizontaal, verticaal of diagonaal bedekt, roept “Bingo!” en wint het spel. Of je spreekt af om de hele kaart vol te maken, dat kan ook.
  5. Vergeet niet om een leuke prijs voor de winnaar te regelen, denk aan een kleine traktatie.
halloween bingo

Halloween bingo printen

We hebben een set van 8 verschillende bingokaarten gemaakt, dus zelfs als je met een groep kinderen speelt, zal niemand zich vervelen. Druk simpelweg de gewenste hoeveelheid kaarten af en verdeel ze onder de spelers.

Hieronder kun je de printable voor de Halloween bingo heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

De printable van de Halloween bingo bestaat uit het volgende:

  • 8 verschillende Halloween bingo kaarten
  • 36 kaartjes (om uit te knippen) met de Halloween symbolen
Bedrag € -
halloween bingo
halloween bingo
Previous ArticleNext Article