Escape room voor Pasen

escape room voor pasen

Ben je op zoek naar een spannend en leuk avontuur voor je kinderen deze Pasen? Zoek niet verder! Onze Escape room voor Pasen is nu beschikbaar als een gemakkelijk te downloaden en te printen pakket. Perfect voor de paasdagen én het is weer eens wat anders als het traditionele eieren zoeken.

Over de Escape room

Deze Escape room voor Pasen is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het avontuur begint wanneer spelers ontdekken dat een ondeugende tovenaar alle paaseieren in het land onzichtbaar heeft gemaakt. Hun missie? Vind de magische voorwerpen die nodig zijn om de betovering te verbreken en de paaseieren weer zichtbaar te maken!

Wat heb je nodig?

  • Een kleurenprinter om de materialen te printen.
  • Basisbenodigdheden zoals een pen of potlood, schaar en eventueel een splitpen voor de geheimtaalschijf.
  • Verstopplekken in je huis of speelruimte.
escape room voor pasen

Escape room voor Pasen printen

Deze printables kun je hier bestellen. De printables voor de paas-escape room ontvang je dan direct in je mailbox en kun je thuis zelf printen. Je hebt ongeveer een kwartiertje nodig om de escape room voor te bereiden. Je moet natuurlijk alle printables printen. Er zijn printables die uitgeknipt moeten worden, onder andere de geheimtaalschijf. Als je een lamineer apparaat hebt, kun je de schrijf voor het mooie ook nog lamineren. Er moeten vier ‘magische voorwerpen’ verstopt worden. En dat is alles! De rest is aan de kinderen om de puzzels op te lossen.

Bij de printables ontvang je ook een duidelijke uitleg van de escape room de oplossingen van de puzzels. Pas op dat je deze niet per ongeluk tussen de prints voor de kinderen stopt!

Bedrag € -
escape room voor pasen
escape room voor pasen
Previous ArticleNext Article