Boek vandaag een weekendje weg!

landal winterberg ervaring

Heb je zin om met Sinterklaas een paar dagen weg te zijn? Pak je in de kerstvakantie een weekendje weg? Of misschien ben je al klaar om je vakantie voor 2020 te boeken? Dan raad ik je aan om dat vandaag te doen. Ook in de reiswereld is het namelijk Black Friday!

De kortingen vliegen je om de oren en persoonlijk zou ik me niet al te snel laten verleiden voor ‘speciale aanbiedingen’. Maar Landal komt met een toch wel mooie Black Friday actie die ik graag even wil delen. 

Landal GreenParks plant een boom voor elke boeking

Landal GreenParks blijft trouw aan zijn naam en kiest op Black Friday voor groen. Hoe? Nou, door elke vakantie die vandaag wordt geboekt, één boom te planten. Alle boekingen van vandaag tellen mee. Waarom bomen planten? Nou, op deze manier compenseren ze een deel van de CO2 uitstoot. En zo doet iedereen wat.

Daarnaast ontvang je verschillende kortingen, een beetje goed doen én een beetje voordeel voor jezelf. Mooi toch?

Hoe werkt het precies?

Heel simpel, reserveer vandaag een Landal GreenParks waar je een weekend of week wilt verblijven. De keuze met inmiddels ruim 90 parken is enorm! Mocht je nog inspiratie zoeken, dan verwijs ik je graag naar deze verschillende Landal GreenParks reviews.

Voor elke gemaakte boeking op Black Friday wordt er een boom geplant. Hoe meer boekingen, hoe meer bomen. En de kortingen zie je automatisch wanneer je de datum kiest.

Onze aanraders:

Kijk als eerste sowieso even tussen de aanbiedingen van Landal. Hier vind je last minutes al vanaf €99

Hof van Saksen komt bij ons op de eerste plaats wanneer we het hebben over Landal aanraders.

De winter komt eraan, dus een weekendje in de sneeuw klinkt ook wel goed toch? Landal Winterberg is fantastisch! Kijk hier voor Landal Ski Life kortingen.

Landal Het Vennenbos, hier zijn wij een aantal weken geleden geweest en we zijn ook over dit park erg enthousiast! Hier lees je onze review.

Ook bij Landal Hoog Vaals ontvang je tot 30% korting. Ook bij dit park hebben wij goede ervaringen!

Daarnaast hebben we nog de leuke Landal parken Esonstad, Het Land van Bartje, een park in Duitsland zoals Mont Royal of misschien boek je alvast je meivakantie naar Denemarken. Ook absoluut een aanrader.