Blij met haar Red-Rag gympen!

Normaal gesproken staat mijn kleuter niet zo te springen om naar school te gaan. Maar afgelopen weekend was dat anders. Het ging namelijk zo:

Op vrijdag kreeg zij nieuwe gympen van Red-Rag. Hoge sneakers met een fluor gele rand. ‘Wauw mam, het lijkt wel of mijn schoenen licht geven!’ Haar vriendinnetje heeft schoenen die lichtjes geven en dat zou mijn kleuter toch ook wel erg graag willen. De (bijna) lichtgevende gele rand voldoet volledig aan haar eisen voor schoenen die licht geven. Waar ik zelf overigens heel erg blij mee ben, een fluor gele rand vind ik gaaf, maar schoenen die lichtjes geven is niet echt mijn ding.

Mag ik naar school?

Op zaterdag vroeg mijn kleuter: ‘Mam, ga ik vandaag naar school?’. ‘Nee lieverd, vandaag is het zaterdag, de licht groene dag. Overmorgen, de blauwe dag, dan ga je weer naar school. Vandaag ben je nog lekker thuis’, antwoordde ik. ‘O jammer’ was haar reactie. Een beetje verbaasd was ik wel, maar ach, ze verbaast mij wel vaker.

Ik wil mijn gympen laten zien!

Op zondag: ‘Mam, ga ik vandaag dan weer naar school?’ vroeg mijn kleuter weer. ‘Wil je zo graag naar school?’ vroeg ik. ‘JA! Want dan kan ik mijn nieuwe schoenen laten zien.’, zei ze enthousiast. Aha, daar kwam de aap uit de mouw. Ze is zo blij met haar nieuwe Red-Rag gympen, dat ze niet kan wachten om ze aan haar vriendinnetjes op school te laten zien.

Op zondagavond: ‘Yes morgen mag ik naar school en dan trek ik mijn nieuwe gympen aan’.

Een groter compliment kun je van mijn kleuter niet krijgen.

Red-Rag is eigenwijs

Wie de schoenen van Red-Rag kent, hoef ik niet te vertellen dat de schoenen van hoge kwaliteit zijn. Maar het allerleukste aan Red-Rag is de eigenwijsheid die je ziet in de schoenen! De schoenen zijn een tikkie gewaagd, maar dat maakt het ook weer ontzettend stoer.


 

Pin It
Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. WAUW!! Ik ben altijd al groot fan van Red – Rag! Ook de jongenscollectie is altijd super stoer! “De eigenwijsheid die je ziet in de schoenen”…….ik moet direct lachen…..dan passen ze zeker weten perfect bij mijn lieve dochter Ninte! ♥ Ik doe dan ook heel graag mee en stel, ik mocht de gelukkige winnaar zijn, dan is maatje 28 voor Ninte wel heel erg fijn!

  2. Onze kleindochter is verzot op kleding en schoenen, wat zal ze stralen.

    Succes Marion

  3. Wat een gave Sneakers zeg!Lynn zou ze ook helemaal geweldig vinden!! Haar schoenmaat is 30

  4. Vind ze zo gaaf!! En hoop dat onze dochter met haar smalle voetjes ze zal passen als ze mag winnen!!

  5. Ohhh wat een gave stoere schoentjes voor mijn meis! Deze mama hoopt dat ze haar prinsessesesje hier blij mee mag gaan maken…. En maatje 28 zit het lekkerst aan haar voetjes!!