Bedankt Gargamel

Nou, bedankt joh! Heel fijn, kan ik echt ontzettend waarderen…

Weet je niet waar ik het over heb? Geen probleem, ik leg het graag uit!

Het gaat dus over dat Smurfenijs. Ja Smurfenijs, die je bij de ijscoman in dat parkje krijgen kan! Ow wacht, dat kan dus niet meer…

Echt, iedereen heeft recht op een mening! En het is prima als jij en het bij elkaar opgetrommelde clubje easy peasy gezondheidsfreaks, euh mama’s, lekker klagen over al die kleurstoffen in het ijs. Welgeteld drie ieniemini druppels kleurstof op weet ik niet hoeveel liter vanille/karamel ijs, maar dat terzijde, ik snap het! We voeden allemaal anders op en dat is ook prima. 

Sterker nog, als jij met goede argumenten aankomt waarom ik beter niet voor Smurfenijs kan kiezen, ben ik meer dan bereid om aandachtig deze punten in overweging te nemen. Maar, het is toch potjandorie uiteindelijk mijn eigen keuze om wel of niet Smurfenijs te bestellen. Dat ga jij toch niet voor mij beslissen?!

En laat nu juist jij en dat opgetrommelde clubje zuurpruimen de ijscoman zo te hebben geterroriseerd, dat hij na de opmerking: “je bent een kindermoordenaar”, prompt gestopt is met Smurfenijs in zijn kraam.

Heel tof hoor! Maar ik vind het jammer.

Het is namelijk niet dat mijn lieve kleine mannetje nu in dikke tranen de speeltuin verlaat, nee het is zijn mama! Want, mijn kleine mannetje is niet zo van de ijsjes en kiest dan ook liever voor een verstandiger alternatief. Maar ikke… ja ikke, ik ben gek op Smurfenijs! Heerlijk op zo’n goedkoop week horentje met de daarbij behorende spikkels!

Maar ja, dat gaat nu niet meer.

En daarom, daarom noem ik jou bij deze: Gargamel!

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Oh bah, smurfenijs. Echt heel vies vind ik dat. Maar inderdaad, het is ieder zijn eigen keuze!
    En iets verderop is het vast nog wel te krijgen hoor. Anders weet ik nog wel een adres voor je. Beste ijs uit de omgeving.