Theatervoorstellingen deze kerstvakantie 2014 0

Er zijn genoeg uitjes te bedenken om in de kerstvakantie te doen met je kleintjes. Een van de uitjes die ik zelf altijd graag met mijn kleintjes doe, is naar het theater. Maar wat speelt er allemaal in het theater voor de kleintjes? Ik zette de leukste voor je op een rij.

Sneeuwwitje De Musical – Deze kerstvakantie werkelijk door heel Nederland te vinden. Van Den Haag naar Hoogeveen en van Groningen naar Utrecht. Waar en wanneer de musical precies speelt, vind je hier.
Leeftijdsadvies: 4+

Kikker is Jarig – Ook ‘Kikker is Jarig’ gaat deze kerstvakantie van hot naar her. Een leuke musical waar je vrolijk weer vandaan gaat. Waar en wanneer de musical precies speelt, vind je hier.
Leeftijdsadvies: 4+

Bumba Op Reis  – Op 30 december kun je met je kleinste kleintje naar de leuke theatervoorstelling ‘Bumba Op Reis’ in Rijswijk.
Leeftijdsadvies: 1+

Brandweerman Sam Live! – Nieuw in het theater (zaterdag 27-12 de premiere) is Brandweerman Sam Live! De kleintjes hier zijn dol op deze held en het zal vast een feest zijn om hem ‘In Real Life’ te kunnen ontmoeten, want Brandweerman Sam staat na iedere voorstelling in de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet!
Leeftijdsadvies: alle leeftijden

De Zere Neus van Bergerac – Afgelopen zondag ging deze nieuwe familievoorstelling in premiere. Lekker knettergek als ik de recensies moet geloven.
Leeftijdsadvies: 8+

Kerst met Sesamstraat – Kerst vier je samen… Gezellig met de hele familie en natuurlijk met Sesamstraat!
Leeftijdsadvies: 2+

Pippi Langkous de musical – Wie is er nou niet gek van dit beroemde meisje met de oranje vlechten die de boel flink op z’n kop zet?
Leeftijdsadvies: 6+

musicals-Collage

Voor ieder wat wils toch? En mocht je de deur niet uit willen, dan kun je altijd zelf nog met je kleintjes een theaterproductie neerzetten. En bel je opa en oma om te dienen als publiek en je kleintjes voeren de meest geweldige voorstelling voor ze op. Ook leuk!

Previous ArticleNext Article