Onze kerstkaart dit jaar!

Echte post zegt zoveel meer. Deze tekst zie ik telkens voorbijkomen wanneer ik mijn kerstkaart bij Kaartje2go aan het maken ben. En het is waar, er zit kracht in een simpel kaartje! Maar wel pas wanneer er ook een persoonlijk geschreven boodschap in staat, want kerstkaarten met alleen de tekst ‘prettige feestdagen’ worden snel opzij gesmeten. Ik denk dan altijd, bedankt voor het kaartje, maar dat had je me ook wel mogen appen. Kerstkaarten met een persoonlijk stukje tekst. Daar word ik blij van. En waar ik zelf blij van word, dat geef ik dan ook graag door. 

De kerstkaarten trends

We bestellen onze kerstkaart dit jaar weer bij Kaartje2go. Kaartje2go werkt gewoon prettig. Het bewerken van je kaartje werkt heel simpel en soepel. En je kunt er bij twijfel altijd een gratis proefdruk bestellen. Maar eerst moeten we überhaupt een keuze maken uit de vele mogelijkheden. Er zijn een aantal trends voor kerstkaarten die er dit jaar uitspringen. Waaronder botanisch, goud en de fotocollage. De botanische trend kenmerkt zich met de hulstblaadjes. Super leuk, maar deze trend laten we voor wat het is. Om onze kerstkaart een extra persoonlijk tintje te geven, kiezen we een kaart met foto. Dit filter scheelt al een heleboel kerstkaarten. Ook de goud-trend pakken we mee. Ik houd van goud en met kerst komt goud helemaal tot zijn recht. Net als groen, ook zo’n kleur die echt bij kerst past. Toch heeft onze kerstkaart een iets andere groentint dan de standaard ‘kerstgroen’. Maar ik vind hem mooi en de kinderen keuren de kerstkaart goed. Zij willen immers ook een kerstkaartje uitdelen aan hun vriendjes en vriendinnetjes.

Je kunt er bij Kaartje2go voor kiezen om de kerstkaart direct naar de ontvanger te sturen of om alle kerstkaarten bij je huisadres te laten bezorgen. Wij kiezen voor de tweede mogelijkheid, want we willen nog in iedere kerstkaart een persoonlijk berichtje schrijven. Bij ons pakketje bestellen we ook een mooie sluitzegel.

sluitzegel kaartje2go

Echte post

Zoals ik al zei, mijn kinderen willen ook elk jaar weer kerstkaartjes uitdelen aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Maar om de kracht van een simpel kaartje ook bij hen duidelijk te maken, stimuleer ik mijn kinderen dat ook zij een persoonlijk berichtje in de kerstkaarten schrijven. En ik kan je vertellen, daar komen hele mooie tekstjes uit. Van ‘ik hoop dat we voor altijd vrienden blijven’ tot ‘je bent een vriendin waar ik altijd mee kan lachen’. Zo mooi en waardevol. Dat is pas échte post.

kaartje2go kerstkaart

Previous ArticleNext Article