Kinderen en hun kerstkaarten

Echte post is cool, zeker zo vlak voor de feestdagen, en heel populair onder kinderen. Mijn kinderen krijgen namelijk nog meer kerstkaarten dan ik ooit heb gekregen. En ik vind het ook wel iets hebben, vooral wanneer de kinderen er een persoonlijk tekstje of complimentje op schrijven. Mijn kinderen mogen dus ook elk jaar een kerstkaartje aan hun klasgenootjes en juf geven. Eerdere jaren knutselden ze altijd zelf de kerstkaarten, maar dit jaar doen we het ietsje anders. We mochten namelijk de kerstkaartjes van Kaartje2go reviewen en dus maakten we de kerstkaarten online. 

Eenvoudige kerstkaarten maken

Een kerstkaart maken bij Kaartje2go gaat heel eenvoudig. Voordat je naar de website surft, moet je eerst een leuke foto maken of er één opzoeken die toepasselijk is voor een kerstkaart. Deze kerstkaarten mogen mijn kinderen uitdelen, een foto van hun drie zou dus wel leuk zijn. En je zou denken dat ik tussen de 34249 foto’s van afgelopen jaar wel een leuk kiekje van mijn drie kleintjes zou hebben… Helaas! En dus was taak één, een leuke foto maken.

Na 345 pogingen heb ik er maar gewoon één gekozen.

Goed, de kerstkaart maken dus. Uiteraard in overleg met mijn kleintjes, zij gaan immers de kaartjes uitdelen.

Na de categorie ‘kerstkaarten’ geselecteerd te hebben, kun je heel gemakkelijk nog filteren op andere dingen zoals vierkant, enkel, dubbel, met of zonder foto.

filter kaartje 2 go

Wanneer je een keuze voor een bepaald kaartje hebt gemaakt, ga je de kerstkaart personaliseren. Wanneer je een ontwerp zonder foto kiest, doe je dat met de tekst. Kies je voor een kaart met foto, dan doe je dat uiteraard met een persoonlijke afbeelding.

kaartje 2 go review

kerstkaart met foto review

Ook aan het gekozen ontwerp zelf kun je nog het één en ander sleutelen. Je kunt bijvoorbeeld de achtergrond bewerken of figuren toevoegen.

Kerstkaart online bestellen

Wanneer je tevreden bent, bestel je de kerstkaart heel simpel zoals je van online bestellen gewend bent. Kaartje2go attendeert je nog even op de meest gemaakte foutjes bij het online bestellen en wanneer je dat gecontroleerd hebt, kun je je bestelling afronden.

foutjes online bestellen

De volgende dag lag de envelop met de kerstkaarten voor de kinderen op de mat.

Kwaliteit van Kaartje2go

Kaartje2go is naar eigen zeggen ‘als beste getest’ en promoten zelfs met ‘niet goed = geld terug’. Dan mag je wel wat verwachten met zulke beloftes.

kerstkaarten kaartje2go

De bestelling (75 kaartjes) wordt netjes in een stevige envelop verzonden. In de kartonnen envelop tref ik twee ingepakte pakketjes aan, dit zijn de kerstkaarten. We hadden gekozen voor de enkele kaart, er zijn dus geen enveloppen meegeleverd. De kaart ziet er netjes en scherp uit en is van een prima kwaliteit papier. En hiermee maakt Kaartje2go zijn belofte van kwaliteit waar.

kerstkaart kwaliteit

Delen jouw kinderen ook kerstkaarten uit in de klas?

Previous ArticleNext Article