Kerst inpakpapier printen, ideaal voor kleine cadeautjes!

gratis kerst inpakpapier

De kerstboom staat en nu is het natuurlijk wachten op de cadeautjes die onder de boom komen. Wij hebben alvast het eerste cadeautje voor je; gratis inpakpapier voor kleine cadeautjes dat je gewoon thuis kunt printen!

We hebben vier designs voor je gemaakt om kleine kerstcadeautjes te kunnen inpakken. Twee van de designs kunnen na het uitpakken bewaard worden, want deze kunnen de kinderen nog inkleuren. Dat is nog eens heel duurzaam inpakpapier ook!

 Kerst inpakpapier printen

Wil je dit inpakpapier voor kleine kerstcadeautjes printen? Wij geven de printables gratis weg als cadeautjes! Hier vind je de download linkjes naar het papier:

Kerst inpakpapier kerstballen

Kerst inpakpapier zuurstokken

Kerst inpakpapier kerstboompjes

Kerst inpakpapier rendier

gratis kerst inpakpapier

Kerstcadeautjes inpakken is leuk!

Inpakken is als schilderen op een leeg canvas, maar dan met cadeaupapier. Kerstcadeautjes inpakken is leuk, maar het leukste is natuurlijk het mysterie van wat er in het cadeau zit. Wij leggen de kerstcadeautjes dan ook altijd al een paar dagen voor kerst onder de boom. Gewoon lekker de nieuwsgierigheid van de kinderen laten prikkelen.

Gratis inpakpapier

Wie zegt dat je veel geld moet uitgeven aan inpakpapier? Internet staat vol met gratis printbare ontwerpen die je kunt downloaden en printen. Zoals die van ons die je hier kunt downloaden. Zet wat kerstmuziek aan, haal de printables tevoorschijn en maak er een gezellig momentje van.

Duurzaam kerst inpakpapier

Door je eigen inpakpapier te printen, draag je ook bij aan het verminderen van afval. Het gebruik van herbruikbaar inpakpapier en het vermijden van commerciële, eenmalige opties is een kleine stap in de richting van een groenere, duurzamere kerst.

Inpak tip!

Om het kerstcadeautje echt helemaal af te maken, kun je kleine takjes hulst, dennentakjes of zelfs een takje gedroogde lavendel of eucalyptus gebruiken als decoratie. Bind ze samen met een mooi lint of verwerk ze in een strik. Het maakt het kerstcadeautje niet alleen af, het geeft ook nog eens een heerlijk geur in je huiskamer.

gratis inpakpapier kerst
Previous ArticleNext Article