Kerst bingo – printable

December is een drukke en spannende maand voor de kleintjes. Maar het is natuurlijk ook een hele leuke maand, waar cadeautjes en samen spelletjes spelen centraal staat. Zeker tijdens de kerstdagen. Ben jij nog op zoek naar een leuk en origineel spel voor de kerstdagen? Dan is deze kerst bingo een leuk idee!

Bingo is een top spelletje tijdens een feestdagen! Het een is super makkelijk spelletje om kinderen mee te vermaken. Zeker tijdens de kerstdagen, dan is het een mooie manier om de kleintjes even af te leiden en rustig te krijgen. En als je ervoor zorgt dat er iets lekkers te ‘winnen’ is, dan zijn kinderen sowieso enthousiast. Speciaal voor de kerstdagen, hebben we deze kerst bingo gemaakt om zelf te printen.

Kerst bingo printen

Hieronder kun je de printable voor de kerst bingo heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Deze kerst bingo heeft 8 verschillende kerst bingokaarten en drie vellen met 36 kerst symbolen kaartjes. Wanneer je de kerst bingo hebt uitgeprint, knip je de 36 kaartjes met de kerst symbolen uit. Deze hussel je goed door elkaar.

Wanneer je de kerst bingo gaat spelen, geef je ieder kind een eigen bingo kaart en vervolgens pak je steeds een kaartje van de stapel kerst symbolen kaartjes. De kinderen kijken of ze het symbool, in de juiste kleur, op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste een rij symbolen of zelfs alle symbolen weg heeft gestreept, heeft bingo!

Wat koop je?

De printable van de eenhoorn bingo bestaat uit het volgende:

  • 8 verschillende kerst bingokaarten
  • 36 kaartjes (om uit te knippen) met de kerst symbolen
Bedrag € -
Previous ArticleNext Article