December fotocadeaus

November is het alweer mensen. November 2016! Waar blijven al die jaren!? Dat jaar dat we voor het eerst papa en mama werden. Dat jaar dat ons kleintje voor het eerst ging lopen. Dat jaar dat er een broertje bij kwam en dat jaar dat er een zusje bij kwam. Dat jaar dat het eerste kleintje naar school ging. Dat jaar dat het tweede kleintje naar school ging. En zelfs dat jaar dat het derde kleintje naar school ging.

Stop de tijd, ik wil mijn baby’s terug!

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Foto’s om de jaren te herinneren. Foto’s die de herinneringen vereeuwigden. December is echt zo’n maand om met de fotocadeaus aan de slag te gaan. Om terug te blikken op een jaar dat geweest is. En om herinneringen te delen en te geven aan je dierbaren. 

Smartphoto heeft een vernieuwde website waar je de leukste fotoproducten kunt maken met je mooiste of grappigste foto’s. Ik heb het maken en bestellen van een fotoproduct al voor je getest en het werkt supersnel en heel erg makkelijk met het nieuwe bewerkingsprogramma! Afbeeldingen van je social media accounts, zoals Facebook importeer je heel eenvoudig naar je Smartphoto account. Ik mis alleen nog een connectie met Instagram.

Decembermaand = cadeautjes maand

foto spel

Ik zeg al weken tegen mijn kleintjes bij alles wat ze willen hebben: ‘vraag maar aan Sinterklaas’. Aan inspiratie voor de kinderen geen gebrek. Maar de grote vraag blijft altijd, wat geven we aan opa en oma dit jaar met de feestdagen? Ook voor hun vliegt de tijd voorbij, dus wat is er nou leuker dan ook voor hun de leukste en mooiste herinneringen te vereeuwigen?

Ik maakte een selectie van mijn favoriete fotocadeaus bij Smartphoto.nl voor opa en oma.

  1. Een mooie foto voor aan de muur. Opa en oma kun je niet blijer maken dan met een mooie foto van de (klein)kinderen. Bij Webprint kun je een foto op canvas, aluminium, hout, plexiglas, forex, poster of zelfs een tuinposter laten maken.
  2. Deze vind ik zo leuk: een gepersonaliseerd kaartspel. Spelletjes spelen doen mijn kleintjes het liefste met opa en oma, waarschijnlijk omdat ik zelf niet veel geduld heb voor een potje memory of kwartet. Opa en oma vinden het fantastisch en daarom is een unieke set speelkaarten, Uno, Domino of Kwartet met eigen foto’s echt een superleuk fotocadeau.
  3. En wat het ook altijd goed doet bij opa en oma is de jaarkalender met eigen afbeeldingen. Je kunt bij Webprint kiezen uit verschillende designs en ook de beginmaand kun je zelf selecteren.

Zo kunnen de feestdagen niet meer stuk, maar wacht niet te lang met bestellen, want voor je het weet zijn ook november en december weer voorbij gevlogen!

fotospel

Previous ArticleNext Article