De maand van… Priscilla

Het is lente! De maand maart was een mooie start van de lente. Veel mooi weer, veel buiten spelen. In tegenstelling tot Esther (zie de vorige maand van…) heb ik wel vaak last van de winterblues. Dus ben ik maar wat blij met de mooie afgelopen maand. De klok staat inmiddels ook weer op de zomertijd. Kom maar op met de zomer, ik ben er klaar voor!

Wie ben ik?
Priscilla, 31 jaar (sst!), getrouwd met Joachim en twee mooie kids Tygo (5) en Mila (3). Eigenaar van webwinkel Kleine Baasjes en meidenlabel Lollylicious. Daarnaast houd ik van bloggen en alles wat met online te maken heeft. Mijn grote liefde voor shoppen en (kinder)kleding heeft ervoor gezorgd dat ik nu in plaats van achter een bureau op een kantoor zit, nu iedere dag bezig mag zijn met kinderkleding en (web)shoppen.

De maand van Priscilla

1. Lekker buiten spelen! Het is nog een beetje koud maar de winter is eraf. Heerlijk! Wel zagen we de eerst wespen al vliegen. Dat belooft een prikkende en zoemende zomer..

2. Tijd voor een zomerjas! De kinderen vinden het altijd ontzettend leuk om in mama’s winkel nieuwe dingen uit te zoeken. Voorwaarde is dat er daarna geposeerd moet worden voor de camera!

3. De maand maart staat in het teken van Lollylicious. Onze eigen kledinglijn. De shirts worden wat aan de late kant geleverd. Maar dan kunnen we toch eindelijk werken aan de fotoshoot. Het resultaat mag er zijn!

4. Hiep hiep hoera! Mila is jarig en wordt 3 jaar! Deze doornroosje jurk uit Disneyland is het klapstuk van de dag. Helemaal ondersteboven is ze ervan. Ze zit de hele middag op haar kamer met de jurk op haar bed om er naar te kijken.

5. Birthday selfie van mij en mijn mini-me.  ☺

6. Het is niet de hele maand mooi weer om buiten te spelen. Maar wat doe je dan op een verloren zaterdag ochtend? Inderdaad, knutselen!

7. Duplo blijft leuk. Maanden kijken ze er niet naar en dan ineens worden de hoogste torens gebouwd. Het om laten vallen is het leukst.

8. Mila krijgt nog een verlaat verjaardagscadeautje. Een rock chick setje. Toch schattig dat ze in deze outfit gewoon ‘schaapje witte wol’ zingt!

9. Flip de beer logeert bij ons. Maar oh wat jammer, Tygo is ziek. Gelukkig kan Flip hem een beetje gezelschap houden…

En zo vliegt de  maand maart weer voorbij. Op naar april en alvast aftellen naar de vakantie die wij lekker vroeg nemen dit jaar.

Previous ArticleNext Article