Winactie: Tip de Muis

Vanaf morgen is deel 1 van Tip de Muis op DVD. Tip de Muis is een klein, schattig muisje. Hij is pas 4 jaar oud maar maakt samen met zijn familie en vriendjes al de grootste avonturen mee. In de wei, dichtbij de mensenwereld is er een klein muizendorpje waar Tip met zijn vader, moeder en zusje Tippy woont. Het mini huisje waarin zij wonen is gedecoreerd met spulletjes die door mensen weggegooid of verloren zijn. In de avonturen van Tip zien we hoe hij opgroeit en nieuwe dingen leert. Hij krijgt te maken met obstakels, angsten en moeilijkheden, maar gelukkig weet hij altijd een oplossing te vinden. Zijn beertje Teddy heeft hij altijd bij zich, want hoewel die niet kan praten lijkt hij Tip beter te begrijpen dan alle anderen.

tip-de-muis

Winnen
We geven twee exemplaren van deze nieuwe DVD weg! Laat je gegevens achter op het winformulier en maak kans op één van de twee DVD’s

Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter en/of Instagram

Comments

  1. Sigrid says

    Ik beken: als ik de jongste borstvoeding geef of naar bed breng flops ik ons dochtertje achter YouTube of Zappelin. Nu hoorde ik de laatste tijd wel vaker een enthousiast kreetje en “de muis! de muis” wat dan bij mij weer schouderophalend het ene oor in en het andere oor weer uitging maar om dit beestje ging het dus: Tip de Muis. Laatst hebben wel samen gekeken. Best leuk. Bekentenis 2 ;)