Wat maakt Kabrita flesvoeding uniek?

Kabrita flesvoeding

Kabrita babyvoeding is gemaakt van hoogwaardige geitenmelk. Deze melk staat bekend om zijn natuurlijke mildheid. 

Kies met zorg

De keuze voor de juiste flesvoeding is van cruciaal belang. Kabrita biedt flesvoeding op basis van geitenmelk met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten*. Dit geeft vertrouwen dat je baby de voedingsstoffen krijgt die hij of zij nodig heeft.

*zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Voordelen van babyvoeding op basis van geitenmelk

  • Bevat DHA en ARA. Omega-3 vetzuur DHA* draagt bij aan de gunstige ontwikkeling van het gezichtsvermogen van je kindje tot de leeftijd van 12 maanden. Daarnaast bevat Kabrita, in dezelfde verhouding, Omega-6 vetzuur AA.
  • Bevat nucleotiden. Geitenmelk bevat van aard nucleotiden. Een nucleotide is één component van ons DNA. Elke keer als er eiwitten geproduceerd moeten worden, en dat moet de hele tijd, verbruiken we nucleotiden. We halen deze nucleotiden uit oude eiwitten en het recyclen van oude cellen. Maar eveneens uit de voeding.
  • Met GOS prebiotica. GOS staat voor Galacto-OligoSacchariden; ook bekend als vezelige prebiotica.
  • 26 mineralen en vitamines. Net als alle andere flesvoeding bevat Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk de essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine C en D.Vitamine C en D* ondersteunen de gezonde werking van het immuunsysteem van je kleintje. Vitamine D* draagt ook bij tot de gezondheid van normale botten.
  • Mildheid van geitenmelk. Geitenmelk heeft een van nature zachte smaak voor jouw baby en vormt een goede basis voor Opvolgmelk en Peutermelk. Kabrita brengt de mildheid van Nederlandse geitenmelk samen met nuttige ingrediënten. Dit doen we aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten.*

Ter geruststelling: flesvoeding op basis van geitenmelk heeft géén typische geiten smaak, maar is juist zacht van smaak.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Wil je meer voordelen van babyvoeding op basis van geitenmelk lezen? Klik dan hier voor meer informatie!


Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article