Lekker warm slapen op de camping

slaapzak

Slaapzak op de camping voor baby en peuter

Wij gaan kamperen. De eerste vakantie met de tent staat geboekt, in mei is het zover. Dat wordt onze ’test vakantie’. Een vakantie in Nederland (dus PLEASE laat het een beetje mooi weer zijn) waarin we kunnen testen of we alles hebben en wat we hebben voldoet aan onze ‘eisen’. Want ook al is het kamperen, we proberen ons toch van alle gemakken te voorzien. De slaapzakken voor ons en onze kleuter was niet zo lastig om aan te schaffen. Maar voor de baby en peuter werd het toch wat ingewikkelder. Ik heb me laten vertellen dat het ’s nachts en zeker in Nederland behoorlijk koud kan zijn. Dus alleen een dekentje zou niet voldoende zijn en een (kinder)slaapzak zouden ze in verdwijnen en is dus ook niet veilig.

Warme trappelzak

Ik had een warme trappelzak nodig, die warm en veilig zou zijn voor mijn kleintjes. Die trappelzak vond ik bij Little Company en wel de zogeheten Combi Sleeper®. De Combi Sleeper® van Little Company is een gepatenteerde vierseizoenen baby- en kinderslaapzak. Ideaal want het kan vriezen en het kan dooien tijdens het kamperen. De slaapzak bestaat uit verschillende delen. Een binnenslaapzak van van 100% katoenen fleece, een buitenslaapzak van 100% katoen. Beide kunnen ook appart van elkaar gebruikt worden. En de slaapzak heeft afritsbare mouwen.

Inmiddels heeft mijn peuter de slaapzak al in gebruik genomen. Ik wilde de slaapzak even bij hem aanpassen en hij wilde hem niet meer uit. Blijkbaar vond hij de slaapzak zo lekker en ik moet zeggen dat hij er ook geweldig in slaapt!

 

Update: de slaapzak is op de camping uitvoerig getest en het peuter en baby lijfje bleven heerlijk warm tijdens de Nederlandse nachten.

 

Pin It
Previous ArticleNext Article

5 Comments

 1. graag zou ik hem winnen voor ons kleine meisje van 4 maanden
  ze ligt altijd boven de dekens en boven hebben we nog enkel glas op de slaapkamers!
  deze lekkere warme slaapzak zou een uitkomst zijn en zal dan ook met liefde gebruikt worden

  het antwoord op de vraag is:

  ecru
  zand
  licht grijs
  licht roze

  liefs marinda

 2. Ik moet nu alles min of meer opnieuw aanschaffen, want we hebben gehoord dat we (spontaan) zwanger zijn van een meisje! Onze eerste is een jongetje dus alles is lekker stoer voor jongens aangeschaft.
  Blauw kan natuurlijk ook voor meisjes maar vind het zelf ook wel leuk om later tegen haar te zeggen: ‘kijk dit was jouw slaapzakkie, nu kan je hem gebruiken voor je eigen dochtertje’.

  De kleuren die verkrijgbaar zijn zijn

  Zand
  Ecru
  Licht grijs
  Licht roze