21x wat je denkt wanneer je een positieve zwangerschapstest in handen hebt

zwangerschapstest positief gedachten

Of je nou een nuchter persoon bent of bijvoorbaat al een stresskip, een positieve zwangerschapstest doet iets met je. Van iets waar je zo zeker van was te willen, is opeens één groot vraagteken. Alle twijfels slaan toe en de zenuwen gieren door je lijf. Je bent zwanger! Whaaah. Dit is wat er door je hoofd gaat wanneer je voor de eerste keer zo’n positieve zwangerschapstest in handen hebt. 

Een positieve zwangerschapstest, echt!?

1. ZWANGER!? Wacht, zijn het zeker weten twee streepjes? Moesten het nou twee streepjes zijn? Waar is die gebruiksaanwijzing.

2. O God, ja ik ben zwanger. Maar wacht, wat als deze test het verkeerd heeft!? Wat als ik nou net die ene test heb die het verkeerd heeft? Wat nu?

3. Ik koop er nog één. Ik drink wel even een liter water en doe nog een test. Weet je wat, ik koop meteen alle merken die er maar zijn.

4. ZWANGER. ZWANGER. Oké, het is duidelijk, ik ben ZWANGER.

5. O nee, o nee, wat nu!? Wat moet ik met een baby. Wat moet ik met die verantwoordelijkheid. Een baby gaat nooit meer weg! Was dit echt wat ik wilde?

6. JAAAA, dit is wat ik wilde! Ik ben ZWANGER!

7. Wacht even. Ben ik nou misselijk? Nee, ik voel niks. O jee, ik voel niks! Wat nu!?

8. Even googelen. Zwanger maar niet misselijk, is dat normaal? Oh gelukkig, dat kan nog komen. Ik hoop het niet, maar misschien toch ook wel.

9. *Pakt de test er weer bij* Ik ben nog steeds zwanger. Het is nog steeds een positieve zwangerschapstest! Het is gewoon ECHT WAAR!

10. We moeten een grotere auto, we moeten verbouwen voor een babykamer, we moeten, we moeten, oh help, wat moeten we allemaal!?

11. Hoe gaan we dit ooit doen? Ik ben nu al de slechtste moeder ooit!

12. Oké, ik ga me niet gek laten maken. Ook al ben ik zelf degene die me gek laat maken.

13. Ik ben ZWANGER! Wauw.

14. Ik heb honger. Wat zal ik eens eten? Hey wacht eens even, wat mag ik eigenlijk wel en niet eten?

15. Ah top, alles wat ik lekker vind mag ik niet meer eten. En van deze site mag ik wel een broodje haring en van deze site mag ik geen broodje haring. WAT IS HET NOU?

16. Oh nee he, ik had niet op die link moeten klikken. Aambeien? Keizersnede? Totaalruptuur? Wat? Nee. Nee! Ik ben van gedachten veranderd. Ik wil dit niet doen. Ik ben hier niet klaar voor.

17. Huil!

18. OMG OMG OMG OMGOMG OMG OMG OMG. Ik ben echt zwanger.

19. Ik ben zo blij!

20. Volgens mij krijg ik al een buikje. Zal ik mijn broek nog wel dicht krijgen?

21. Ik word MOEDER!


positieve zwangerschapstest

Afbeelding: Shuttersock /  CandyBox Images

Previous ArticleNext Article