Dé top 10 vaderdag cadeaus!

vaderdag cadeau top 10

Vaderdag komt er weer aan en zoals ieder jaar gaan we weer op zoek naar hét perfecte cadeau voor papa. Maar wat is eigenlijk dat perfecte cadeau? Heel eerlijk, ik zit ieder jaar mijn hoofd erover te breken om echt een leuk en origineel vaderdag cadeau te vinden. Want om nou elk jaar met een stropdas aan te komen, is ook weer zo wat. Voor nieuwe inspiratie heb ik jullie om tips gevraagd en daar is een heuse vaderdag cadeau top 10 uitgekomen! 

Ik vind het superleuk om de top 10 nu te delen! Misschien hebben jullie er ook nog iets aan en geef jij dit jaar ook een origineel cadeau aan je vader. Of aan de papa van je kinderen. Want dat is tenslotte toch het allerleukste, een cadeau voor papa, namens de kinderen.

1. Een fotocadeau

fotocadeau speelkaarten

Met stip op 1 komt een fotocadeau! Het is persoonlijk en het kan heel functioneel zijn. Zoals een telefoonhoesje of een koffiemok met foto. Persoonlijk vind ik de speelkaarten met eigen foto een erg leuk cadeau om te geven voor vaderdag. Zeker nu we onlangs de kinderen een aantal kaartspelletjes hebben geleerd. Hoe leuk is het dan om een potje te ‘pesten’ met speelkaarten waar je eigen foto op staat? Mocht een setje speelkaarten nog niet geschikt zijn, dan is gepersonaliseerde memory- of dominospel een onwijs leuk alternatief! Een fotocadeau is een vaderdag cadeau wat ook daadwerkelijk gebruikt kan worden. Kinderen (en moeders) bestellen daarom massaal fotocadeaus voor vaderdag.

2. Zelf iets knutselen

Ook zelf iets knutselen voor papa blijft razend populair. Vaak wordt de knutsel gemaakt op school. Maar (dankzij Pinterest?) gaan ook steeds meer moeders met hun kinderen aan de slag voor een mooi vaderdag cadeau. Ik vind het altijd wel heel aandoenlijk dat daar aandacht aan besteed wordt.

3. Bier

Tja, ook het biertje staat in de top 3 voor het geven van een vaderdag cadeau. Hoewel 0.0 steeds populairder lijkt te worden, geven we voor vaderdag toch nog graag een speciaal biertje aan papa.

4. Ontbijt op bed

Een nachtmerrie van menig moeder, maar twee keer in het jaar moet je dat maar even loslaten. Twee keer in het jaar heb je nu eenmaal kruimels in je bed. En hagelslag. En jamvlekken. En… Nou ja, je snapt het punt. Laat het los en geniet van de kinderen die zelf een ontbijt op bed voor papa klaarmaken.

5. Nieuwste gadget

Mannen zijn nu eenmaal dol op gadgets, hou jong of oud ze ook zijn. De nieuwste gadget trends van 2019 zijn onder anderen de Ring video deurbel, de DJI Osmo Pocket film en de oprolbare 4K oled-tv van LG. Voor deze gadgets mag je overigens wel even diep in de buidel tasten.

6. Een dinerbon

Deze geeft moeder het liefst aan de papa van haar kinderen, haha. Een diner voor twee. Maar de dinerbon is ook populair om te geven aan de ‘oudere papa’ op vaderdag, want vader blijf je immers voor altijd.

7. Scheerapparaat

vaderdag cadeau
Door Dean Drobot

Tja, hoe vaak kun je zo’n ding geven vraag je dan af? Maar toch staat een scheerapparaat in de top 10 om te geven op vaderdag.

8. Keukengerei

Zo leuk! Die vaders staan steeds vaker in de keuken. En dus is keukengerei zeer populair om te geven op vaderdag. Opvallend is wel dat het voornamelijk bbq tools zijn die gegeven worden aan papa.

9. Gereedschap om te klussen

Wellicht ietwat generaliserend, maar voor vaderdag geven we ook graag gereedschap aan alle papa’s. Van schroevendraaier tot schuurmachine. Als ze het dan ook nog gaan gebruiken is het een top vaderdag cadeau!

10. Een bioscoopbon

bioscoopbon vaderdag
Door Master1305

Het leuke aan dat de kinderen steeds groter worden, is dat de uitjes ook steeds aantrekkelijker worden voor de ouder. Zoals naar de film gaan. Een bioscoopbon is daarom een superleuk cadeau voor vaderdag.


vaderdag pinterest

Uitgelichte afbeelding: bondvit/Shutterstock

Previous ArticleNext Article