iPad tijden (uit)eten

Dat doen we dus niet meer!

Tijdje terug gingen we lekker uiteten met de familie. Laten we een iPad meenemen! Kunnen we het een beetje rekken als de oudste moe wordt.

Nou, meneer heeft de hele avond naar dat ding zitten kijken. Prima, lekker rustig! Het was echt een openbaring, je had er geen kind aan!

Maar hij heeft dus geen hap gegeten… Zelfs de geliefde frietjes zijn onaangetast gebleven. Nou, denk je… is niet zo erg want frietjes zijn toch ongezond. Klopt, was ook mijn gedachten!

Alleen, zodra dat ding uit moest (omdat we gingen) begon de ellende! Eerst een luchtalarm dat afging! Gevolgd door slaan, schoppen en wild gekonkel! Eindigend in mama die de iPad uit z’n handen probeer te wrikken terwijl papa ‘m vast houdt en opa & oma die de baby probeerde te kalmeren. 

Leuk joh!

Ik weet het zeker! Dan maar geen dessert en moe maar voldaan naar huis, dan uurtje natafelen en de avond op deze manier afsluiten!

Nooit meer!

Oké, misschien volgende week nog één keertje als we in dat restaurantje gaan eten met die meesterlijke brownie op de dessertkaart!

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Ik zie het zo al voor me 😀
   Hier is het andersom: gegarandeerd flinke kinderen aan tafel als we dat ding meenemen.
   Kunnen we ze lekker omkopen met ‘als jullie flink eten en netjes aan tafel zitten mogen jullie daarna nog effe op de tablet’
   Omkopen, het blijft de beste opvoedingsmethode 😀

 1. haha, ik neem de iPad ook mee, maar mijn dochter kijkt er bijna niet naar… Ook niet altijd even gemakkelijk als je iets wilt gaan eten 😉