Deze hilarische plaatjes herkent iedere moeder

Dat het moederschap geen glitter en glamour is, weten we allemaal. En ook al willen we ons graag van onze beste kanten laten zien, het lukt gewoon niet altijd. Soms is die zwangerschapsgloed ver te zoeken en de roze wolk blijkt een grijze donderwolk met code rood.

Gelukkig hoeven we daar niet meer geheimzinnig over te doen. De term loedermoeder laat zien dat het opvoeden en het leven met kinderen bij iedereen weleens de mist in gaat en niet altijd op rolletjes loopt.

Herkenbaarheid, dat is wat moeders graag zien. Want hoe fijn is het om te weten dat je niet de enige bent die weleens worstelt met het moederschap. Die andere moeder verlangt ook weleens naar een wijntje, of die andere moeder is tijdens de zwangerschap ook het grootste secreet wat er op aarde rondloopt. 

Illustrator en (natuurlijk) ook moeder Line Severinsen, weet die hilarische, frustrerende, maar ook liefdevolle en bovenal herkenbare situaties heel goed uit te beelden met haar illustraties.

Haar illustraties zijn zo populair dat ze er nu een eigen productielijn van gemaakt heeft. Hier een paar van haar grappige tekeningetjes. Welke herken jij?

Had to repost this picture. Exactly the state I'm in now #ammetåke
Where is the baby #babyrolling #momlife #maternityleave #kosogkaos
#thatfeeling third trimester #gravid #40weeks #pregnantnomore
Last week I was on the norwegian TV-show "God Morgen Norge" ️ and had a quick discussion about why I don't like the pressure in our society to lose weight right after giving birth. Let's give ourselves and our bodies time to recoup and just enjoy the new baby!They showed this drawing and I just wanted to repost it. My favorite selfie #realmom #fitmom #godmorgennorge #tv2 Photos from the TV show on my website - link in profile
Goodbye to my thick, beautiful pregnancy hair #4monthspostpartum #babylife #kosogkaos
First time is never easy #daycare #preschool
Trying to lose the baby fat!This is an illustration based on @lindainreder #mommyblog #supermom #mittglammigaliv.se
Crazy pregnancy hormones #pregnancy #firsttrimester #secondtrimester and #thirdtrimester