Het eerste babypakje (met Little Label winactie)

Precies vier jaar geleden trok ik voor de laatste keer het eerste pakje bij mijn baby aan. Mijn derde baby. Mijn baby die vandaag vier geworden is. Inmiddels heeft ze al heel wat pakjes, jurkjes, broekjes en shirtjes versleten. Of ze was er uit gegroeid. Weken lang hebben stapels met kleertjes in de hoek van de kamer gestaan om opgeruimd te worden. En nee, uiteindelijk legde ik ze toch weer terug in de kast. De kleertjes daadwerkelijk weg doen, was toch een soort van afscheid nemen en een fase afsluiten. Definitief.

Uiteindelijk zijn de stapels toch een keer opgeruimd, maar dat eerste pakje, dat heb ik nooit weggedaan. Van alle drie niet. Het heeft om de één of andere reden gewoon heel veel waarde, emotionele waarde. En daar kan geen marktplaats bieding tegenop. 

Little Label is een merk waarvan je zo een eerste pakje van hebben en bewaren wilt. Zachte en fijne stoffen van een uitstekende kwaliteit met lieve printjes en kleurtjes. Deze zomer komen ze met een sailorcollectie, heel tof!

Nog toffer is dat we zo een lief pakje weg mogen geven! Dus heb jij wel nog een kleintje die je in zo een heerlijk babypakje kunt hijsen, lees dan vooral nog even verder.

20160209 WB_S16_Categorie_831x295.indd

Hoe doe je mee aan de winactie?

Little Label heeft verschillende babypakjes, jongens of meisjes, stipjes of streep. Ieder zijn eigen smaak (en maat), daarom mag je zelf een pakje uitkiezen (op de site van Little Label kun je ze allemaal bewonderen).

Laat onderaan dit blog weten welk babypakje jouw favoriet is en mocht je de gelukkige winnaar zijn, dan is het ook handig als je de maat van je kleintje achterlaat.

Vervolgens like je de winactie op Facebook en delen zou tof zijn! Heb je zelf geen baby, maar wel een zus, vriendin, nicht of whatever met een baby of die in blijde verwachting is? Tag diegene dan, wel zo aardig!

En dan… toi toi toi!

Previous ArticleNext Article

22 Comments

 1. Baby jumpsuit – blue & army dots
  Super schattig voor mijn eerste zoontje die in augustus geboren gaat worden! Maat 62-68

 2. Super schattig! Onze peuter vindt dat haar kleine zusje het pakje met de roze ankers moet dragen, ze vindt ankers blijkbaar geweldig, haha.

 3. deze vind ik erg leuk Sweat babysuit with print – off white w. black stripe in maat 86

 4. Sweat babysuit with print – irregular light blue maat 62-68 voor mijn baby die geboren wordt begin mei

 5. Heel erg leuke win actie, ik doe graag mee !!! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 6. Count me in!! Ik doe mee voor mijn buuf, maar ik weet nog niet wat het gaat worden dus die wit/zwart gestreepte met een anker lijkt me dan de beste optie

 7. Tjeetje kiezen uhhh… We willen niet weten wat het word.. Maar eerlijk gezegd ik kan echt niet kiezen ze zijn echt te leuk! Als ik win zou ik gaan voor een maatje 50/56 dat weet ik wel al 🙂

 8. Zo schattig! Ik doe mee voor het wit blauw gestreepte pakje met het anker erop. Heel graag in maat 74!

 9. Super leuk.. met een kleine op komst ideaal en perfect om te mogen winnen

 10. deze is erg leuk voor de kliene van mijn vriendin. ik ga voor Sweat babysuit with print – off white w. black stripe in maat 92

 11. IK ga voor de Baby junpsuit light pink stripes met “love boat” voor een babymeisje. In maat 86.
  Ik denk dat mijn vriendin, die net een kleindochter heeft, hier heel blij mee zou zijn.
  Kan niet liken op Facebook, want daar zit ik niet op.
  Hoop wel mee te mogen doen.

 12. Superschattig, ik doe graag mee voor de Sweat babysuit with print – irregular pink, maat 86

 13. Schattig! Voor mijn schatje heel leuk. Graag de sweat babysuit met zwart-witte streepjes. Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 14. Lief,ik doe graag mee voor mijn schoondochter ,het kindje wordt in juli geboren
  Maat 62-68 graag