Gestyled worden door een kinderstyliste

Waar we er een paar jaar geleden alleen nog maar terecht konden voor een paar boeken, kun je er nu terecht voor… ja voor bijna alles! Want dat is hun doel. Zoek je iets? Bol.com heeft het. En zo lanceerden ze ook een compleet nieuwe baby- en kinderafdeling. Iets waar mama’s natuurlijk heel blij van worden. Dat is precies wat Bol.com dacht en ze nodigden een aantal mama’s en hun kindjes uit voor een stylingworkshop door kinderstyliste Frederieke Wieberdink.

Gestyled worden door een kinderstyliste. Mijn oudste zou denken, joh dat kan ik toch wel zelf!? Maar mijn jongste fashionista is daar wel voor te paaien en dus ging ik samen met de peuter op pad.

kindermodeblog-voormijnkleintje

Eigenlijk is het heel simpel. Pluk twee items in de juiste maat uit een rek, trek het bij je kleintje aan en het is vrijwel altijd schattig. 

gestyled-door-kinderstyliste
Trui en rokje van Tumble ‘N Dry

Zie je wel, super schattig! En toch net even dat extra door de trui in de rok te doen.

pretty-girl-kindermode

Om op te vreten zo schattig! En wat dacht je van de eigen inbreng? De schoentjes van Shoesme, de finishing touch vind je niet?

voormijnkleintje

Met als resultaat een blij ei! Dat bewijst maar weer eens dat je van kinderkleding dus heel blij kan worden. Mama én kind. Des te leuker dat Bol.com nu ruim 30 merken in zijn assortiment heeft en je je ook kunt laten inspireren door de mama’s favorieten.

Styling-credits: Kindermodeblog, Fotografie-credits: Alina Krasieva

Previous ArticleNext Article

3 Comments