Winnen: €100 kaarttegoed van Kaartje2go

Wanneer je zwanger bent, heb je allerlei dingen te regelen. Terwijl je midden in je zwangerschapsbubbel zit zijn het vooral leuke dingen die je regelen moet. Maar ook minder leuke dingen, denk bijvoorbeeld aan het regelen van het kraampakket. Klinkt leuk, maar wanneer je dat pakket vol met gigantische luiers (voor jezelf) binnenkrijgt, is dat pakket opeens niet zo leuk meer. Ik richt me liever op de leuke dingen, zoals het inrichten van het babykamertje of het uitzoeken van de geboortekaartjes.

De uitgerekende datum

En wanneer je dan alles geregeld hebt en klaar bent voor de komst van de baby, mag je nog even fijn verder broeden tot de uitgerekende datum. Maar pin je er niet op vast, want 4% bevalt ook daadwerkelijk op die uitgerekende datum. Ik zelf zat er drie keer compleet naast. Bij de eerste twee was ik de uitgerekende datum al ver gepasseerd en dacht dat die baby’s van mij nooit meer zouden komen. En de derde verraste mij door een week voor de uitgerekende datum te komen. Mocht jij nou wel je pijlen hebben gezet op die uitgerekende datum, dan heeft Kaartje2go een leuke actie voor je; want wanneer je op je officiële uitgerekende datum bevalt, dan zijn jouw geboortekaartjes van Kaartje2go helemaal gratis! 

Winnen: €100 kaarttegoed van Kaartje2go

Maar zoals ik al zei, 4% bevalt ook daadwerkelijk op de uitgerekende datum. Daarom heb ik in samenwerking met Kaartje2go ook een leuke winactie voor je! Je maakt namelijk kans op €100 kaarttegoed voor de geboortekaartjes van Kaartje2go. Met dit tegoed kun je dus een geboortekaartje bestellen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een origineel geboortekaartje met de foto van je eigen baby. Ga je voor zoetsappigheid, of lekker stoer?

geboortekaartjes

Uiteraard mag de categorie hip en trendy, maar ook klassiek niet ontbreken. En wat ik persoonlijk een heel cute geboortekaartje vind op dit moment, zijn de kaartjes met het silhouet.

silhouet geboortekaartjes

Kortom, keuze genoeg en voor ieder wat wils! Ik hoor je nu vragen; hoe maak je dan kans op die €100 kaarttegoed voor een geboortekaartje? Het is eigenlijk heel simpel. Ik wil graag weten op welk geboortekaartje jouw keuze valt en dat kun je kenbaar maken onderaan dit blog of door simpelweg een mailtje te sturen.

Winactie is afgerond. Gewonnen door Nadine

Comments

 1. Melanie says

  Ik ben zelf niet zwanger, maar een vriendin wel en die kan dit goed gebruiken om zo toch een leuk geboortekaartje te kunnen versturen. Dus ik doe graag mee voor haar!

 2. Esther van daalen says

  Heb er al een paar uitgezocht bij Kaartje2go! Definitieve keuze moeten we nog maken, maar we hebben nog tot half mei (hopelijk..). Ik vind de karton-look kaartjes erg leuk, met grafische print. Zou leuk zijn om te winnen!

 3. Patricia says

  Hier nog 10 weken te gaan en nog geen keuze gemaakt. Ik ga voor strakke karton-look en mijn lief is meer van de lieflijkere kaartjes.

 4. Nina Mol says

  Ik dit soort situaties ontwerp ik graag zelf de kaart. Dat is mijn grootste hobby en kan ik de kaart maken zoals ik zelf wil.

 5. Anna Wienen says

  Ik zou heel graag mee willen doen voor een vriendinnetje die me verklapt heeft dat ze zwanger is… ik denk dat ze zou gaan voor een neutrale kaart met foto…

 6. Suus Gro says

  Overduidelijk ga ik voor een zoetsappige fotokaart, met zo’n leuk slingertje erbij. De tweede kaart is helemaal mijn ding.

 7. Anneliese de Waal says

  Ik doe graag mee met deze winactie, ik ben eerdaags zoveel jaar getrouw, erg leuk om mooie kaartje te versturen als uitnodiging voor het feest !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 8. Michael noo says

  De sillouhet valt hier het meest in de smaak.. Zou heel erg welkom zijn deze winactie te mogen winnen

 9. anica aarts says

  Doe graag mee!!! Ik heb altijd wel iets met foto kaarten want ze worden altijd super mooi en helemaal persoonlijk

 10. Oma Will says

  De Hip met stempel vind ik de leukste.
  Ben zelf te oud, maar ik heb een buurmeisje die zwanger is en die kan ik er wel heel blij mee maken. Zij heeft nog geen kaartjes uitgezocht.
  Voor haar wil ik graag meedoen.

 11. Yvonne says

  Ik zou het vierde kaartje rechtsboven graag winnen voor mijn zus die net met zwangerschapsverlof is gegaan!

 12. Marian B says

  Jammer deze mooie actie komt voor mij te laat, ons lieve meisje is er al! Alle zwangere dames veel succes gewenst!

 13. Arlene says

  wauwie ik zag nu ineens je berichtje over winacties en dacht ik zal eens kijken maar wat een gave prijs!!!
  ik ga voor bijzonder/ origineel al is het niet meer super origineel maar ik hou gewoon van al die wolkjes en het past ook bij de ideeen voor het kamertje, het roze kaartje met het lieve wolkje….

 14. Kim says

  Ahhhhh ben ik nog op de valreep op tijd? Ons kaartje staat al klaar bij kaartje2go.. Een helemaal eigen design vanaf een blanco kaartje. Ik wil hem heel erg graag laten zien, maar bij een zelfgemaakt kaartje heb ik geen idee hoe dat in zijn werkt gaat. Maar dit komt echt als geroepen!!! Morgen ben ik 40 weken zwanger.. Enough said? Haha! Het rommelt al een paar dagen. Zo benieuwd! Dus het shoptegoed voor geboortekaartjes bij kaartje2go waar wij ook onze keuze op hebben laten vallen is geweldig!!!