Mijn dreumes en regenlaarsjes…

‘NEE, NEE! Sjaazen!’, roept mijn dreumes als ik haar vraag om d’r schoenen aan te trekken. Mijn dreumes is gek op haar laarsjes. Regenlaarsjes en mijn dreumes zijn samen één. Overal waar mijn dreumes gaat, gaan de regenlaarsjes. Zo een situatie.

Alleen maar regenlaarsjes!

Toen wij nieuwe regenlaarsjes van Naturino ontvingen, was ik even bang dat mijn dreumes de nieuwe laarsjes niet zou accepteren. Even keek ze ook argwanend naar de nieuwe laarsjes. Maar al snel realiseerde zij dat deze laarsjes roze waren en ook onder het kopje ‘regenlaarsjes’ vallen. Blijkbaar genoeg voor mijn dreumes om de nieuwe Naturino laarsjes met open armen te ontvangen en te vervangen voor haar oude regenlaarsjes. Mijn dochter wil echt alleen maar regenlaarsjes dragen!

val laarsjes Collage

Regenlaarsjes met een goed voetbed

En ik ben daar wel blij mee, aangezien mijn dreumes dus alleen maar op regenlaarsjes loopt en niet op gewone schoenen. Deze laarsjes hebben namelijk het ‘zandeffect’. Dit houdt in dat het de natuurlijke situatie van het wandelen in het zand nabootst en de voet de meest gepaste steun geeft. Oftewel, de regenlaarsjes hebben een heel goed voetbed om op te (leren) lopen. En de laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber met een waterdichte coating, haar voetjes blijven dus niet alleen droog bij het stampen in de plassen, maar ook lekker warm.

Zelluf doen!!

Wat ook meteen opvalt is het blokje achterop de laars. Hiermee kunnen kinderen heel gemakkelijk zelf hun laarsjes ‘uitschoppen’. Zeker als de ‘plassen stamp sessie’ iets te enthousiast gegaan is, is het lastiger om met je natte voeten de laarsjes uit te krijgen. Maar met behulp van het blokje, is het zo gepiept. Geniaal bedacht! Want je weet, deumessen en peuters willen altijd alles zelluf doen!!

SONY DSC

Meer info over de laarsjes en verkoopinformatie vind je op www.naturino.com

Previous ArticleNext Article