Dat is handig!

babyproduct

Drie kinderen binnen vier jaar

Het hebben van drie kinderen tussen de 0 en 4 jaar is druk, soms héél erg druk en soms is het complete chaos. Je komt letterlijk een hand tekort, want je hebt drie kinderen, maar je hebt maar twee handen. Gelukkig zijn er mensen die geniale producten bedenken om het ‘handen tekort’ probleem soms een beetje op te lossen.

Bijvoorbeeld deze: The Original Ba. Door het unieke ontwerp en slim materiaal gebruik kunnen baby’s op een veilige manier met hun kleine handjes de Ba aan alle kanten goed vastpakken en vanaf 3 maanden zelfstandig uit hun eigen flesje drinken.

Dat is pas functioneel, want zo kan mijn baby haar thee gemakkelijk zelf drinken en het stimuleert de hand-oog coördinatie! The Original Ba is ook op bijna alle baby flessen te gebruiken. En gemak dient de mens; The Original Ba is vaatwasmachinebestendig.

The Original Ba is daarom ook terecht genomineerd voor de Baby Innovation Award 2013. Vind jij dit product ook jouw stem waard? Op babyinnovationaward.nl kun je je stem uitbrengen op dit slimme ontwerp.

babyproduct

 Wat zijn innovatieve babyproducten?

Maar er zijn natuurlijk veel meer handige babyproducten die het leven met kleine kinderen makkelijker maken.

– De Squid SoapDit is dé handzeep die kindjes zelf handen leert wassen. De zeep is voorzien van een vrolijke groene of oranje inktvis, alleen al leuk om in je handen te hebben. Door simpelweg op de zeeppomp te drukken, krijg je een gekleurde inktstip op je hand. Met behulp van de zachte zeep was je je handen snel weer schoon.
– Benjamins Schuifbestekje, alleen de naam is al fantastisch! Maar wat is het? Met drie kinderen onder de vier kom je ook tijdens de maaltijden handen tekort. Een hapje hier en een hapje daar, maar wat zou het fijn zijn als er minimaal één zelf zijn eten naar binnen werkt. Het besteksetje bestaat uit een lepeltje en een schuifje, hierdoor kunnen kinderen met het schuifje zelf hun eten op het lepeltje krijgen. Nog leerzaam en goed voor de motoriek ook!
– Trap lopen met drie kinderen onder de vier is ook niet te doen! Toch wil je ze graag zelf leren traplopen, want zoals ik al zei, je komt handen tekort! De mippaa Stair Trainer is een trapleuning die je aan je eigen leuning bevestigt. En zo kunnen kinderen vanaf 1 jaar gemakkelijker en vooral veiliger de trap op- en af gaan.

Handige producten zijn een noodzaak voor een moeder met drie kinderen onder de vier jaar. Dus bedankt mensen die geniale producten voor kleine kinderen bedenken, daar wordt het leven weer een stukje makkelijker van.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Hier is het aftellen geblazen naar de Blijde Intrede van mijn eerste kindje, nog enkele weken …. Alle hulp welkom voor deze kersverse mama!!