Romper Villervalla

De romper van Villervalla

Gisteren had ik het over het ondergoed en de rompers van Milibe Copenhagen. Die vallen zo prachtig smal en zijn daardoor dus niet geschikt voor mijn baby. Gelukkig zijn er ook merken die zij wel heel goed kan hebben, zoals de rompers van Villervalla. Deze rompers zijn qua uitstraling compleet anders en qua model ook niet te vergelijken met die van Milibe Copenhagen, maar ik vind ze helemaal leuk. Ik ontving de romper Villervalla met roze streep en voorop een rood/witte ster applicatie. De romper valt normaal tot ruim. Vooral bij de beentjes is er genoeg ruimte voor de ‘spekpootjes’ van mijn baby.

Onbekende merken ontdekken

Het blijft leuk om de wat onbekendere merken te ontdekken en uit te proberen. Het Zweedse merk Villervalla is vrij uniek in Nederland, tot nu toe alleen nog te verkrijgen bij de webshop sterrenopstelten.nl. De collectie van Villervalla gaat verder dan alleen de rompers en bestaat ook uit vrolijke jurkjes, shirtjes, winterjassen, mutsen en sjaals. Dit alles kan natuurlijk mooi met elkaar gecombineerd worden tot een vrolijke en unieke outfit voor je kleintje.

Korting
Je ontvangt tot en met 18 november 20% korting op alle rompers van Villervalla. Gebruik hiervoor de kortingscode KLEINTJE20.

 

Pin It
Previous ArticleNext Article