Is het een meisje?

Regelmatig denken mensen dat mijn baby een jongetje is. Ik als haar moeder, begrijp daar natuurlijk niks van. Je ziet toch dat het een meisje is! Laatst presteerde er iemand zelfs om te zeggen: ‘Heeft hij een roze speen? Ach waarom ook niet…’ Toen brak mijn klomp.

Toch vind ik niet dat ik altijd maar roze bij mijn babymeisje aan hoef te doen. Blauw staat haar ook fantastisch. Laatst ontving ik een setje van LoFff baby. Je raadt het al, blauw. Maar LoFff is zo ontzettend meisjesachtig, daar kun je gewoon niet omheen! Wat ik ook zo leuk vind aan LoFff is dat je het merk meteen herkent. De ‘LoFff’ straalt er vanaf, onder andere door het ruche wat je regelmatig terugziet. Op het moment is mijn baby erg bezig met draaien en voorruit proberen te komen. Het setje van LoFff is van soepel katoen met een beetje lycra en dus zit het heerlijk bij mijn baby. En wie nu nog denkt dat mijn baby, in dit setje van LoFff, een jongentje is, heeft een bril nodig!

Winnen
Ook LoFff zit op Facebook. Iedere 50e ‘liker’ mag een top naar keuze uitzoeken van de huidige collectie! Dat is wel heel gaaf! Dus like/share/win LoFff op Facebook!

Update: winactie is afgerond.

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Heb ’t met grote zus als baby meegemaakt: geheel gehuld in notabene roze en dan nog vragen of ’t een jongetje is?! Nou vraag ik je..