Betaalbare kinderkleding – Het Paasoutfit 1

Paas-goed, Paas-best, nieuwe jassen, nieuwe rokken… Ken je het liedje? Het is lente, het is bijna Pasen, het is tijd om te shoppen! Jiehoe! Ik kwam er laatst weer eens achter dat alle drie mijn kleintjes weer een maat gegroeid zijn en nu dus een groot deel van de zomergarderobe vervangen moet worden. En met drie kleintjes kan dat behoorlijk oplopen en een flinke hap uit het budget zijn.

Naast shoppen in de uitverkoop, kies ik ook vaak voor betaalbare kinderkleding. Soms is het even zoeken naar de pareltjes, maar shoppen bestaat nu eenmaal voor 80% uit zoeken, ‘part of the job’ dus!

Ik laat mij zo nu en dan verleiden door een heel tof jurkje of een gaaf shirt dat ik moet hebben voor mijn kleintjes. Maar over het algemeen wordt merkkleding voor mij pas betaalbaar als het in de uitverkoop is. Gelukkig heb ik geen problemen met kindermerkkleding van eerdere seizoenen en op zich valt er hier en daar nog weleens iets leuks te scoren. Ik ben geregeld in de outlet van Zalando te vinden en mijn favoriete webshop met mijn favoriete merken kinderkleding blijft Kixx-Online. 

Waar kun je betaalbare kinderkleding kopen?

Daarnaast vul ik de zomercollecties aan met betaalbare basics en kinderkleding. De Zara, H&M, Kiabi of Bonprix, zijn prima online shops waar je toffe jurkjes, shirts, korte broekjes en misschien wel een zomerjasje vinden kunt.

Ik laat je een aantal van mijn favoriete outfits zien en omdat het bijna Pasen is, bombardeer ik ze tot Paasoutfits.

bonprix-driedelig-setje-1
Driedelig setje van Bonprix collection – jurk, riem en bolero € 19,99
Tricot zomerjurkje met bloemenprint - H&M € 4,99
Tricot zomerjurkje met bloemenprint – H&M € 4,99
zomerjurkje-bonprix
Zomerjurkje – Bonprix collection € 14,99
baseballjack
Baseballjack – Bonprix collection € 19,99
kiabi-shirt
Shirt – Kiabi € 4,00
HM-shirt
Gaaf shirt met print – H&M € 7,99
Gebreid vest van de Bonprix collection - € 24,99
Gebreid vest – Bonprix collection € 24,99

En het laatste setje met een hoog ‘hebben’ gehalte…

setje-bonprix
Tweedelig setje van Bonprix collection – shirt en rok € 24,99

De zomergarderobe wordt langzaamaan gevuld en zo is al met al die betaalbare kinderkleding toch weer een hap uit mijn bankrekening. Maar hé, het is Pasen en met Pasen lopen de kleintjes er weer op hun Paasbest bij.

Previous ArticleNext Article

1 Comment