Afscheid van de tropenjaren: win het Poolgebied van DUPLO

Duplo, Duplo en nog eens Duplo. Bakken vol met Duplo hebben wij de afgelopen jaren verzameld. Duplo is gewoon speelgoed waar elk kleintje, jongen of meisje zich uren mee vermaken kan. En papa stiekem ook.

Daarom vind ik Duplo ook echt een absolute musthave voor de tropenjaren en zelfs daarna blijft het leuk! De bakken vol met Duplo doen we dus nog niet weg, maar we geven jou wel de kans om vast te beginnen aan je Duplo-verzameling, of om hem uit te breiden.

We geven vandaag namelijk het nieuwe Poolgebiedset weg!

Dit jaar lanceerde Duplo maar liefst vijf nieuwe producten in diverse prijscategorieën. Deze nieuwste toevoeging aan de LEGO DUPLO familie bestaat uit het thema ‘Rond De Wereld’ en laat je kleintje de wereld rond reizen in zijn eigen woonkamer! 

Van schattige baby dieren, echte walvissen en Inuits uit Antartica tot heuse jungle safari’s in Afrika; natuur en cultuur van over de hele wereld komen samen wanneer de diverse DUPLO producten worden gecombineerd.

En dus zo ook het Poolgebiedset met de hondenslee, de kajak en de iglo, waar je kleintje allerlei verhalen en avonturen mee bedenken kan.

duplo-poolset-winnen

Meedoen is weer heel eenvoudig!

– Laat een reactie achter onder dit blog.

– Like de winactie op Facebook en delen zou tof zijn! Maar wil je je Facebook vrienden niet vervelen met winacties, dan begrijp ik dat.

– En dan afwachten of je de gelukkige bent!

Previous ArticleNext Article

41 Comments

 1. Deze vind ik echt te gek voor onze dochter! Ze is gek op dieren en die walvis is te gek!

 2. Dat zou een super leuke verrassing zijn voor de kleine man! Vorig jaar een abonnement gehad op Blijdorp, hij vond het geweldig. Dit jaar zit het er niet in. Met deze geweldige doos van Duplo heeft hij toch nog de pret.

 3. Duplo is en blijft fantastisch speelgoed! Ik doe graag mee voor deze set!

 4. Blijft schitterend speelgoed waar kinderen nooit genoeg van krijgen!

 5. wow echt gaaf.. ik weet wel al iemand die ik hier heel blij mee ga maken

 6. Voor onze dochter. Die vind dit allemaal geweldig. Ze is gek op diertjes

 7. Dat vind erg leuk voor mijn zoontje Nicky,
  ziet er heel leuk uit !!!! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 8. Leuk voor onze zoon! En vooral die Walvis! Zijn kdv – groep is de Walvissen 🙂

 9. Ons zoontje speelt het liefst met Duplo, gecombineerd met alles wat hij kan vinden. Van begin af aan hebben we hem vaak mee genomen naar GaiaZoo. Papa en mama interesseren zich voor beestjes over heel de wereld en die interesse hebben we duidelijk doorgegeven aan onze avonturier. Hij is gek op dieren, en gek op Duplo, wat is nu een mooiere combinatie dan Duplo Around the World?

 10. Dochterlief is verzot op diertjes en duplo. De ideale combinatie !

 11. Hier zullen mijn twee jongste kleinkinderen graag mee spelen, als ze bij mij zijn.
  Ze spelen veel met Lego.
  Voor hen doe ik graag mee.

 12. Oh wauw, mijn zoontje is helemaal gek op Duplo en op dieren. Ik doe heel erg graag mee (ik heb geen Facebook, dus ik kan je helaas niet liken, ik hoop dat ik toch mee mag doen)

 13. Wat een leuke duploset! Die is echt zo enorm leuk. Ik maak zeker graag kans voor de jongste.

 14. Hoi. Hoi…Ik doe mee voor onze mannen van 1 en 3. Zij delen mijn liefde voor dieren en reizen. En als ze het niet leuk vinden stuur ik t op naar Afrika waar ik 9 maanden woonde. Of misschien besluit de oudste wel dat de Duplo opgestuurd mag worden. Hij is erg met mijn Afrika reizen bezig. Onze jongste is net 1 geworden hihi verlaat verjaardagscadeau? Het gaat ze alleen om het uitpakken…ze zijn erg vrijgevig. Zuidpool staat nog op wensenlijst…kunnen ze mooi kijken en hopelijk gaan we ooit samen…leuk dat jullie steeds mensen blij maken…fijn he…de mooie dingen op de wereld…thx!

 15. Super leuk voor ons dochtertje welke dol is op Duplo en er hele landschappen mee bouwt. Deze set met iglo en eskimo zal ze geweldig vinden!

 16. Jaa hier ook bakken met duplo! Het meest gespeelde speelgoed hier trouwens voor de kleinsten al een succes om alles uit elkaar te halen haha
  Ik heb al veel dieren van Duplo maar deze pooldieren niet. Super leuk wij doen graag mee!

 17. Ik heb 2 kleine kinderen die dit gewweldig zouden vinden.
  Ik hoop dat ik win!

 18. Leuk voor mijn schatje! Ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 19. Ook al weer zo’n leuke winactie! Duplo is hier helemaal hot op het moment. Mijn zoontje is er helemaal dol op. Dit setje van het poolgebied hebben we niet maar het zou super zijn om deze aan mijn zoontje te kunnen geven!

 20. mijn zoontje zal hier gek van zijn. Zijn favoriete knuffel is ook een walvis.