Afscheid van de tropenjaren: win eerste loopschoentjes!

We hebben een onwijs toffe winactie-week op Voormijnkleintje.nl waarbij ik de tropenjaren afsluit met alle musthaves voor die oh zo drukke jaren.

Vandaag beginnen we met de eerste loopschoentjes. Want zoals iedereen weet vergeet niemand die eerste schoentjes waar haar kleintje zijn eerste stapjes op deed. Althans, ik vergeet dat niet. Ik weet nog wel dat het een hele uitzoekerij was om er achter te komen welke schoen nou geschikt was voor mijn kleintje die net begon te lopen. Want hoe flexibel moest die zool nou zijn? Welk materiaal was nou het beste en welk merk moest ik nou echt hebben? 

Inmiddels zijn er meerdere merken die de eerste loopschoentjes in hun assortiment hebben. Mijn derde kleintje leerde lopen op de Falcotto, een fijn merk van hoge kwaliteit en 100% leer. De schoentjes hebben vrijwel allemaal hetzelfde model, maar komen in steeds meer toffe printjes.

Wij mogen twee paar van deze schoentjes weggeven, een jongens- en een meisjesvariant! Dus leert jouw kleintje binnenkort lopen, waag dan vooral een gokje!

falcotto-loopschoentjes

Hoe doe je mee?

– Vul op het winformulier in of je de jongens of de meisjesschoen wilt winnen en de maat van je kleintje!

– Houd de site of de Facebookpagina van Voormijnkleintje.nl goed in de gaten, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt!

 

Previous ArticleNext Article

11 Comments

  1. Ik doe graag mee voor de jongensvariant in maat 21. De jongste is afgelopen woensdag 1 geworden en twee dagen later zette hij zijn eerste losse stapjes :-). Goede loopschoenen komen altijd van pas.

  2. Ik doe graag mee voor maat 22, zijn echt super gaaf !!! 🙂

    Groetjes van,
    Anneliese de Waal

  3. Geweldige actie! Mooie schoentjes, graag de roze schoenen in maat 22 voor mijn schatje. Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.