Afscheid van de tropenjaren: baby’s musthaves NAÏF en Prenatal

Inmiddels hebben we flink afscheid kunnen nemen van de tropenjaren met een fijne winactieweek, maar we hebben er nog één tegoed! Een winactie met een product dat ik op het nippertje nog heb kunnen ontdekken. Namelijk de NAÏF verzorgingslijn. Ik leerde NAIF bijna twee jaar geleden kennen na een aantal producten uitgebreid getest te hebben. Ik was meteen dolenthousiast over de geur van de fijne verzorgingsproducten. En nog steeds! Inmiddels hebben ze de verzorgingslijn ook uitgebreid met een zonnebrand, dus komende zomer smeren we nog even lekker door met NAIF.

Voor nu mag ik een fijn setje met de Milky bath oil en de Soothing baby oil van NAIF weggeven!

naif-verzorging

En daarnaast heb ik nog iets anders leuk om erbij weg te geven, namelijk een cadeaubon ter waarde € 20,00 van dé babywinkel Prenatal. Over Prenatal hoef ik je niet veel uit te leggen, behalve dan dat je moet oppassen dat je er niet elke maand je halve salaris naartoe brengt. Want in die winkel kun je wel blijven shoppen en een cadeaubon komt dus altijd wel van pas.

Hoe doe je mee aan de winactie? Het is wederom heel simpel.

Laat een reactie achter onder dit blog.

Vervolgens like je de winactie op Facebook en delen zou ook tof zijn! Uiteraard mag je ook meedoen voor het kleintje van je zus, broer, vriendin of buurvrouw!

En dan weer even afwachten, 21 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Previous ArticleNext Article

34 Comments

 1. wow .. ik was al na iets opzoek behalve zwitsal op mijn kind straks lekker te wassen..
  ik ben blij dat er ook iets natuurlijks is

 2. goed poduct heb al eens wat staaltjes kunnen uitproberen, leuk voor mijn kleinzoontje

 3. Wat een leuk pakket, ik doe graag mee voor de kleine !I, ik ben erg benieuwd naar de producten 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 4. Ja gaaf…. Voor mijn buuf die binnenkort mama wordt # begin van de tropen jaren…

 5. leuk pakket om mijn zusje die in nov. 2015 bevallen is van haar 1e zoontje, mijn petekindje mee te mogen verrassen!.

 6. Heerlijke producten! En de Prenatalbon komt goed van pas nu nummer 2 eraan komt!

 7. Heerlijke producten voor een lekker zacht huidje! Ik doe graag mee! (zonder Facebook, volg je wel via Bloglovin’:) )

 8. Ik maak heel graag kans op deze fijne producten voor onze kindjes. Vooral onze dochter heeft een erg gevoelig huidje, lekker in bad met deze milk zou haar goed doen.

 9. Wat een zalig setje van Naif en Prenatal . I k doe heel graag mee voor mijn jongste kleindochtertjes.

 10. Ik doe ook heel graag mee, voor mijn baby die in oktober verwacht wordt

 11. Altijd leuk om daar te shoppen, dus ik hoefde geen moment te twijfelen om mee te doen!

 12. Een half jaar geleden ben ik bevallen van ons tweede wonder!! Onze eerste kon niet goed tegen Zwitsal (waar je natuurlijk ontzettend veel van in huis haalt als je zwanger bent :p ) Het is een enorme zoektocht geweest naar de producten die wel goed voor haar huidje waren.
  Onze kleine man heeft gelukkig een makkelijker huidje maar toch letten we enorm op wat op beide kindjes smeren. Ik heb veel over de producten van Naïf gelezen maar moet bekennen dat ik deze nog niet gebruikt heb 😮 Ik zou wel een kansje willen maken en zo op deze leuke manier mijn twee kids te mogen verwennen met een heerlijk badje en een lekkere massage erna.
  Voor mijn kleine man zou ik dolgraag bij Prenatal iets moois uit willen zoeken, ik kom er zooo graag!! Hihihihi, en nooit met lege handen naar huis, oeps….
  We gaan duimen!!!

 13. Deze prachtige producten zou ik graag willen toevoegen aan één van mijn zelfgemaakte kraamcadeaus om de ouders te verrassen.

 14. Wat leuk! Ik ben zelf nog niet bekend met NAIF, zou het graag willen proberen voor onze dochter. Ze vind het heerlijk om in bad te gaan, en daarna ingesmeerd te worden met bodylotion of olie. En € 20,- shoptegoed van de Prenatal komt ook altijd wel van pas!