Met een simpele klik download je handige opvoedapps

Als ouder wil je graag het beste voor je baby. Veel liefde, mooie kleren en een veilige omgeving zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Tegenwoordig kun je gebruik maken van een aantal handige hulpmiddelen bij het opvoeden. Zo zijn er een aantal goede opvoedapps beschikbaar voor de smartphone.

opvoed-apps

Babyfoon 3G
Wanneer je baby net geboren is begint een spannende periode. Zo zal het ’s nachts waarschijnlijk niet direct goed doorslapen. Bovendien is het belangrijk om de baby goed in de gaten te houden. De meeste ouders krijgen dan ook te maken met slaapgebrek. De Babyfoon 3G neemt je gelukkig heel wat zorgen uit handen. Het is namelijk een universele video en audio baby monitor die je kunt installeren op de mobiele telefoon. Zodoende hoef je niet constant naar de babykamer te lopen. Deze handige app laat zelfs weten wanneer de baby wakker is. Het is te downloaden op twee Android of iOS toestellen. 

Oei, ik groei
In het eerste levensjaar maakt een kind belangrijke ontwikkelingen door. Zo zet uw zoontje of dochtertje misschien voor de eerste verjaardag al wel de eerste stapjes. Ook op mentaal gebied vinden er allerlei veranderingen plaats. De ‘Oei, ik groei’ app is een handig hulpmiddel om je baby te begrijpen. Het geeft namelijk inzicht bij de mentale ontwikkeling van het kind. Zo geeft de app aan wanneer er een nieuwe ontwikkelingsfase aan komt.

Veilig Groot Worden
Als ouder wil je graag dat jouw zoontje of dochtertje in een veilige omgeving groot wordt. De app ‘Veilig Groot Worden’ helpt je een handje bij deze uitdaging. Het is een van de 10 opvoedapps die je gemakkelijk kunt downloaden op de smartphone. Na de installatie geef de ‘Veilig Groot Worden’ app handige veiligheidstips en koopadviezen, gebaseerd op de leeftijd van het kind en de grootte van je huis.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Er zijn inderdaad veel apps voor tips bij baby’s maar helaas veel minder voor oudere kinderen