Over

Voormijnkleintje.nl is wat ze noemen een online magazine met een persoonlijke noot. Je vindt er voornamelijk persoonlijke blogs over de dagelijkse rompslomp van het ouderschap. ‘Making memories’ is wat we graag met onze kleintjes doen en delen. Soms met een lach, soms met een traan en meestal met een knipoog. Maar ook reviews van kinderkleding, speelgoed, (kinder)producten en vakanties zijn onderdeel van de dagelijkse content. Zijn er mogelijkheden voor een adverteerder? Jazeker! Kijk hier voor meer informatie.


 

profiel100_edited-1Pauline is moeder van Fenne, Bodhi en Valerie en aanstichter van al deze onzin. Zeven dagen per week en 24 uur per dag is zij omringd door haar kleintjes. Ze is ondernemend, onderzoekend, zoekt alternatieve bezigheden voor het huishouden en ziet geen beren op de weg. Vandaar deze blog.

 


 

Marlies is getrouwd en is moeder van Emy (‘06) Joël) (‘08) en Rosalie (‘10). Met termen als biologisch, bewust, duurzaam en minimalistisch probeert ze haar stukje bij te dragen aan een gezondere levensstijl. Naast haar gezin, baan en hond kan dit een hele uitdaging zijn.


 

Jo ook wel Jo&Co, alleenstaande ploetermoeder van 5 kids die het leven niet zo serieus neemt, maar wel serieuze zaken tegenkomt in de uitdaging die het leven heet. Studeert, solliciteert en filosofeert.

 


 

xandra_edited-2

Xandra is moeder van Floris en Casper en woont met hun papa David in Amsterdam. Met de daarbij behorende dilemma’s en uitdagingen! Sinds het verlof van de jongste zit ze thuis en is ze op zoek naar de perfecte baan. Eén die de hersenen laat kraken, maar nog wel ruimte over laat om een leuke moeder thuis te zijn. Schrijven voor dit blog is een leuke afleiding tussen het zoeken en solliciteren door.

 


 

LiselotteLiselotte is moeder van twee geweldige meiden. Werkt in de psychiatrie en haar passie is schrijven. Het spelen met woorden en het creëren van een mooi verhaal is voor haar een fijne uitlaatklep en een geweldig leuke bezigheid. Zeker sinds de uitgave van haar prentenboek ‘Kroepoek en Saté’ is ze niet meer te stoppen met schrijven! Wil je meer van haar lezen? Kijk dan op www.liselotteschippers.nl

 


 

estherprofiel
Esther schrijft regelmatig voor voormijnkleintje.nl Ze is moeder van Aron en Elin en vrouw van Rens (www.ja-papa.nl). Ze is docent haarverzorging mbo, ambitieus, creatief, vrolijk maar ook ongeduldig…

 


 

japaparnoprofArno is de vader van de bovenstaande kleintjes van Pauline. Hij is programmeur, blogger op Ja-papa.nl en beleeft regelmatig leuke activiteiten met zijn kleintjes die hij ook hier graag deelt.

 

 


 

diana-1Diana is moeder van puberdochter Robin en kleuter Mace. Ze is een parttime werkende moeder, met een druk leven en een uitgesproken mening. Daar schrijft zij één keer in de week een column over op deze site.
Zoekt de gezelligheid op en zo mogelijk sleept ze overal haar kinderen mee naartoe. Probeert overal het positieve van in te zien alleen niet van het huishouden.


 

Ideeën, interesse om mee te werken aan de site of gewoon een vraag over ons? Mail gerust!